ΦΑΡΜΑΚO

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ευεργετικές ιδιότητες της Χρυσής Ρίζας

Η Χρυσή Ρίζα Rhodiola αποτελεί μία από τις σημαντικότερες υπερτροφές και έχει μελετηθεί εκτενώς! Εδώ και αιώνες θεωρείται ένα βότανο με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, με μία από τις σημαντικότερες να είναι η συμβολή στη μείωση του στρες, το οποίο μπορεί να έχει πολλές δυσάρεστες παρενέργειες που επηρεάζουν αρκετούς τομείς του οργανισμού.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ευεργετικές ιδιότητες της Χρυσής Ρίζας

Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που η Χρυσή Ρίζα θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη χαμένη σου ενέργεια και να νιώσεις υγιής και γεμάτος ευεξία.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας η κατανάλωση συμπληρωμάτων Rhodiola.

Νους υγιής εν σώματι υγιεί

Η Rhodiola αυξάνει την ενέργεια για να μπορείς να ανταποκριθείς στο φορτωμένο πρόγραμμά σου. Πιο συγκεκριμένα, συνδέεται με την οξυγόνωση του εγκεφάλου και των μυϊκών ιστών, ενισχύοντας καθημερινά τα επίπεδα ενέργειας και μειώνοντας την κόπωση. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται συχνά από αθλητές, καθώς τους χαρίζει τη δύναμη που χρειάζονται για να ανταποκριθούν σε απαιτητικές δραστηριότητες.

Το παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι συμβάλλει στην αυτοσυγκέντρωση, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά κάθε επαγγελματία που θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις του στη δουλειά και να επιτύχει του στόχους του. Συνεπώς, η Χρυσή Ρίζα συμβάλλει στην πνευματική ικανότητα, ενώ παράλληλα βοηθάει τη μνήμη.

Rhodiola 2

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά το στρες

Είναι γεγονός πως το στρες είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας, προκαλώντας προβλήματα στην υγεία μας. Παρόλα αυτά, η Χρυσή Ρίζα από τη SUPERFOODS μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις έντονες καταστάσεις και να ξαναβρείς την ψυχική ηρεμία που σου λείπει. Και αυτό διότι το συγκεκριμένο βότανο βοηθάει στην προσαρμογή του οργανισμού σε συνθήκες πίεσης, και εμπλέκεται στην αύξηση των επιπέδων νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο.

Με φυσικές αντικαταθλιπτικές ιδιότητες

Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, η Rhodiola είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σύστημα και βοηθά σημαντικά σε περιπτώσεις ψυχοσωματικών προβλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Rhodiola είναι ιδιαιτέρως ευεργετική σε ασθενείς με Μείζονα Καταθλιπτική Διαταραχή (ΜΚΔ).

Rhodiola 3

Αλλά... και στη λίμπιντο

Το συγκεκριμένο βότανο όπως φαίνεται μπορεί να συμβάλει στη συνολική ευεξία του οργανισμού και στην αύξηση της λίμπιντο, ενώ το ρίζωμά του είναι γνωστό ως ισχυρό διεγερτικό εδώ και αιώνες.

Βάζοντας τη Rhodiola στο καθημερινό σου πρόγραμμα θα αποκτήσεις ενέργεια και τόνωση. Μην ξεχνάς ότι πάντοτε τα συμπληρώματα πρέπει να λαμβάνονται σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή που θα περιέχει και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Η Rhodiola σε βοηθά να αποβάλεις άγχος και στρες και να βελτιώσεις σημαντικά την ποιότητα της ζωής σου!