ΦΑΡΜΑΚO

ARRENPROST: Νέο σκεύασμα για τη φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού και του προστάτη

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά το συμπλήρωμα διατροφής με την εμπορική ονομασία ARRENPROST.

ARRENPROST: Νέο σκεύασμα για τη φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού και του προστάτη

Πρόκειται για ένα συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που συμβάλει στην διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, υποβοηθά τον οργανισμό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κατώτερου ουροποιητικού, τα οποία σχετίζονται με την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Επίσης η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ για ακόμα μία χρονιά έχει ενεργό συμμετοχή στο 39ο Έτος «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10-12 Μαΐου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του 39ου Έτους «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες», οι ουρολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της στο χώρο της ουρολογίας.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ, διαθέτει σκευάσματα που καλύπτουν, ένα ευρύ φάσμα θεραπειών στην ειδικότητα της ουρολογίας, όπως καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, ακράτεια και στυτική δυσλειτουργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ