ΦΑΡΜΑΚO

Το Hellas PHARM 2023, στις 8 και 9 Απριλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 ανοίγει τις πύλες της η μεγαλύτερη διοργάνωση της φαρμακευτικής αγοράς, το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Το Hellas PHARM 2023, στις 8 και 9 Απριλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο

Στόχος του συνεδρίου Hellas PHARM είναι να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε. Όλα αυτά μέσα από το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  • 5 στρογγυλά τραπέζια

«Το φαρμακείο μετά τις εκλογές: ελλείψεις φαρμάκων, υπηρεσίες, σχέσεις με το κράτος»

Την εισαγωγική παρέμβαση θα κάνει ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Αττικής, ενώ συμμετέχουν εκπρόσωποι από τα κόμματα του Κοινοβουλίου

Συντονίστρια θα είναι η κυρία Νατάσσα Σπαγαδώρου, δημοσιογράφος CNN Greece.

«Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι σήμερα: ευθύνες και προκλήσεις» με συντονιστή τον κ. Ιωάννη Δαγρέ, αντιπρόεδρο Δ.Σ. Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Αττικής, Αθανάσιος Μαλάκης, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Έβρου, Διονύσιος Ευγενίδης, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, και Κωνσταντίνος Βαρδιάμπασης, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Ρεθύμνου.

«Η θέση των Συμπληρωμάτων Διατροφής στο σύγχρονο φαρμακείο και ο ρόλος του φαρμακοποιού», το οποίο θα συντονίσει ο κ. Στέλιος Καλογερόπουλος, γραμματέας Δ.Σ. Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Την εισήγηση στο θέμα θα κάνει ο κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου, φαρμακοποιός ΜΒΑ, επιστημονικός συνεργάτης Pharma Center – HealthAid, ενώ στη συζήτηση συμμετέχουν και οι κ.κ. Σπύρος Τερζόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Pharma Center, και Μυρσίνη Βλάχου, φαρμακοποιός.

«Καλλυντικά από το φαρμακείο, στην εποχή του διαδικτύου», με την υποστήριξη του ΠΣΒΑΚ.

Συντονίστρια θα είναι η κυρία Σοφία Κούνουπα, Founder & CEO Noufio Com. Services, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Θεόδωρος Γιαρμενίτης, πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Γκεζερλής, Founder & CEO της Convert Group, Μάρσια Χατζηγεωργίου, Σύμβουλος Επικοινωνίας, και Βασιλική Πολίτη, φαρμακοποιός ΦΣΑ.

«Η φυτοθεραπεία στο φαρμακείο σήμερα», που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας.

Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν οι κ.κ.: Ιωάννα Χήνου, καθηγήτρια του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων, Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Δρ. Παναγιώτης Καλλιμάνης, Φαρμακοποιός, MSc Κλινικής Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, PhD Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων ΕΚΠΑ, Έλλη Λαμπρέτσα, φαρμακοποιός, και Μάρκος Φιλιάνος, φαρμακοποιός.

Συντονιστής θα είναι ο κ. Νεκτάριος Αληγιάννης, αναπληρωτής καθηγητής, του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων, Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ.

  • Εργαστήριο Πρακτικής «Διά χειρός φαρμακοποιού» σε συνεργασία με το Επιστημονικό Σωματείο Φαρμακοποιών Mf: ΦαρμακοΠΟΙΟΙ
  • 13 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος

Παράλληλα με το συνέδριο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.000 τ.μ. και περιλαμβάνει περίπτερα, όπου θα ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες των εταιρειών που συμμετέχουν σε αυτή.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε το www.hellaspharm.gr

Μεγάλοι Χορηγοί ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. - ΒΙΑΝ Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR,
Ε-FARMAKO.GR, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, LIFE VALLEY, ONMED.GR, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER.GR

Οργάνωση-Γραμματεία: Noufio Communication Services