ΟΜΟΡΦΙΑ

Τρία λάθη που κάνετε στην περιποίηση των φρυδιών

Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και εκφραστικά σημεία του προσώπου, οπότε η περιποίησή τους είναι σημαντική και καλό είναι να αποφεύγουμε λάθη που κάνουμε χωρίς -πολλές φορές- να το συνειδητοποιούμε.

Τρία λάθη που κάνετε στην περιποίηση των φρυδιών

Δείτε ποια είναι αυτά:

Βγάζετε τα φρύδια σας με κερί

Πρόκειται για μία μέθοδο που είναι αποτελεσματική σε άλλα σημεία του σώματος ή στο σαγόνι, αλλά όχι για στα φρύδια. Το κερί κάνει την επιφάνεια των φρυδιών πιο "στρογγυλεμένη" και αυτό σας κάνει να φαίνεστε πιο γερασμένοι.

Χρησιμοποιείτε το τσιμπιδάκι μόνο μια φορά την εβδομάδα

Η ειδική στην περιποίηση των φρυδιών, Maribeth Madron, της εταιρείας Maybelline, υποστηρίζει ότι είναι καλό να βγάζετε 1-2 τρίχες από κάθε φρύδι ημερησίως. Αν περιμένετε 10-15 μέρες για να το κάνετε, τότε οι τρίχες θα έχουν βγει ακανόνιστα και σε διαφορετικές κατευθύνσεις και θα είναι δύσκολο να μορφοποιήσετε το σχήμα του φρυδιού όπως θέλετε.

Βάφετε τα φρύδια στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά σας

Αν έχετε ανταύγειες στα μαλλιά, τότε τα φρύδια πρέπει να ταιριάζουν στο χρώμα της ανταύγειας. Αν έχετε ξανθά μαλλιά τότε ο κανόνας αντιστρέφεται και το χρώμα των φρυδιών πρέπει να αντιστοιχεί στις πιο σκούρες τρίχες των μαλλιών σας.

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 παράγοντες που οδηγούν σε πεσμένα βλέφαρα

Η πιο εύκολη λύση για δροσερή αναπνοή όλη μέρα!

Σπυράκια: Η μάσκα προσώπου που θα λατρέψετε!

Πώς να κρύψετε τους κιρσούς στην παραλία