ΟΜΟΡΦΙΑ

Η μέθοδος Βαμπίρ που λάτρεψε η Κιμ Καρντάσιαν τώρα και για τα μαλλιά

Η επονομαζόμενη μέθοδος Βαμπίρ τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας τον περασμένο χειμώνα χάρη στην Κιμ Καρντάσιαν και τη Μπαρ Ραφαέλι.

Η μέθοδος Βαμπίρ που λάτρεψε η Κιμ Καρντάσιαν τώρα και για τα μαλλιά

Ο ειδικός λαμβάνει μια μικρή ποσότητα αίματος, η οποία στη συνέχεια χορηγείται στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα είναι μάλιστα τόσο δραστικά που η μέθοδος Βαμπίρ θα χρησιμοποιείται πλέον και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η μέθοδος περιλαμβάνει το Πλάσμα Εμπλουτισμένο με Αιμοπετάλια (PRP) προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αδρανείς θύλακες της τρίχας και να φυτρώσουν ξανά τα μαλλιά. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, ανεξαρτήτως της αιτίας της τριχόπτωσης (κληρονομικότητα, ορμονικές διαταραχές, τραύμα, αλωπεκία).

Μια συνεδρία διαρκεί περίπου 1,5 ώρα. Τέσσερις σύριγγες χρησιμοποιούνται για να αντληθεί η απαιτούμενη ποσότητα αίματος, η οποία στη συνέχεια υπόκειται σε φυγοκέντρηση, ώστε να διαχωριστεί το πλάσμα του αίματος από τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

1vamp

Χορηγείται στη συνέχεια τοπικό αναισθητικό στο κρανίο και μετά το πλάσμα διοχετεύεται με ένεση στις προβληματικές περιοχές.

Το εμπλουτισμένο πλάσμα δε θεωρείται εναλλακτική στη μεταμόσχευση μαλλιών και τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα όταν οι δύο τεχνικές συνδυάζονται.

Διαβάστε επίσης:

Μέθοδος Βαμπίρ: Το πιο ανατριχιαστικό lifting προσώπου - VIDEO

Πότε η τριχόπτωση προμηνύει καρκίνο...

Πέντε φυσικές λύσεις για την τριχόπτωση

Τα μαλλιά σας γίνονται κάθε μέρα πιο αδύναμα; Δείτε τι φταίει