ΟΜΟΡΦΙΑ

Το λαχανικό που καταπολεμάει εγγυημένα την τριχόπτωση

Πολλοί άνθρωποι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.

Το λαχανικό που καταπολεμάει εγγυημένα την τριχόπτωση

Είναι φυσιολογικό να χάνει κανείς 50-100 τρίχες την ημέρα, αλλά όταν αυτό το νούμερο αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό, τότε έχουμε την αραίωση τωn μαλλιών se baum;o που προκαλεί ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα και ρίχνει την ψυχολογία του ατόμου.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, αλλά μία από τις καλύτερες αφορά ένα λαχανικό το οποίο λίγοι φαντάζονται ότι μπορεί να τους βοηθήσει τόσο πολύ.

Ο λόγος γίνεται για το κρεμμύδι!

Τα κρεμμύδια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε θείο. Ο χυμός τους, όταν εφαρμόζεται στο κρανίο μόνος ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες απώλειας μαλλιών, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής.

Το θείο βελτιώνει επίσης την παραγωγή των ιστών κολλαγόνου που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη των μαλλιών. Η τρίχα αναπτύσσεται από τα θυλάκια τριχών στο τριχωτό της κεφαλής και η αυξημένη παροχή αίματος στην περιοχή φέρνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά στα θυλάκια και αυτό προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών.

Το κρεμμύδι, λόγω του θείου που περιέχει, έχει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες και εμποδίζει την ανάπτυξη μυκητών και βακτηρίων στο τριχωτό της κεφαλής, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες να έχετε απώλεια μαλλιών εξαιτίας μικρο-λοιμώξεων. Ο χυμός από κρεμμύδι αυξάνει την αντοχή των μαλλιών και εμποδίζει τη λέπτυνση και τη θραύση τους.

Για να συμβάλλετε στην ανάπτυξη των μαλλιών σας με τη βοήθεια του χυμού από κρεμμύδι, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε τον χυμό από κρεμμύδια και να τον εφαρμόσετε απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής.

Αν και ο χυμός έχει μια δυσάρεστη μυρωδιά, η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Θα πρέπει να αφήσετε τον χυμό στο τριχωτό της κεφαλής σας να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό και λουστείτε με ήπιο σαμπουάν.

Θα πρέπει να επαναλάβετε αυτήν τη θεραπεία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον δύο μήνες, προκειμένου να δείτε τα αποτελέσματα. Είναι μια εντελώς φυσική θεραπεία και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να δώσει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Πιστολάκι: Οι 4 κινήσεις που καταστρέφουν τα μαλλιά

Τέσσερις αιτίες αραίωσης των μαλλιών που δεν τις ξέρατε

Υψηλή τεστοστερόνη & τριχόπτωση: Τι ισχύει τελικά;

Λιπαρά μαλλιά τέλος: Η πιο εύκολη λύση με μαύρο τσάι!