ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς ξεχωρίζουμε το ψεύτικο στήθος

Σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Εταιρίας Αισθητικής Χειρουργικής, περισσότερες από 290.000 γυναίκες στις ΗΠΑ επέλεξαν να κάνουν αυξητική στήθους το 2013.

Πώς ξεχωρίζουμε το ψεύτικο στήθος

Η αισθητική επέμβαση στο στήθος είναι από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αφεθούν στο νυστέρι του πλαστικού για να τονώσουν τόσο το μπούστο τους όσο και την αυτοπεποίθησή τους.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει στήθος να διαφέρει από το φυσικό μετά την επέμβαση; Το Men's Health συμβουλεύτηκε τον επιτυχημένο πλαστικό χειρουργό Νόρμαν Ρόου από τη Νέα Υόρκη και παρουσιάζει τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι το στήθος είναι ψεύτικο.

72712429cd86098830994fceeac214a5 L

1. Ο ένας μαστός είναι πολύ κοντά στον άλλο

Υπάρχει συνήθως απόσταση 5-7 εκατοστά μεταξύ των δύο μαστών, όμως αφού τοποθετηθούν τα εμφυτεύματα το κενό αυτό μειώνεται αισθητά. Όταν το στήθος είναι ψεύτικο, πολλές φορές δεν υπάρχει καθόλου κενό και τα δύο στήθη ενώνονται.

2. Το στήθος είναι υπερβολικά στητό

Κανονικά το στήθος βρίσκεται περίπου στο ύψος της μασχάλης. Η διαφορά μεταξύ φυσικού και ψεύτικου στήθους είναι πιο αισθητή όταν οι γυναίκες φορούν μαγιό, καθώς υπάρχουν σουτιέν που ανορθώνουν το στήθος.

3. Το στήθος είναι πολύ στρογγυλό

Το φυσικό στήθος έχει σχήμα αχλαδιού ή σταγόνας. Το πολύ στρογγυλό στήθος είναι πιθανότατα «φτιαχτό».

4. Υπάρχουν στο στήθος σημάδια

Στο σημείο πρόσβασης που χρησιμοποίησε ο χειρουργός για να τοποθετήσει το εμφύτευμα θα έχει μείνει πιθανότατα κάποιο σημάδι, έστω και μικρό. Συνήθως το σημάδι βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μαστό, στο σημείο που το στήθος ενώνεται με το θώρακα, ή γύρω από τη θηλή και σπανιότερα στο πλάι, κοντά στη μασχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Ανόρθωση στήθους με αυτές τις 10 ασκήσεις γυμναστικής!