ΟΜΟΡΦΙΑ

Πιτυρίδα: Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το σαμπουάν

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν είναι το πρώτο βήμα την αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Αν η πιτυρίδα σας είναι ήπια,  τότε με τη σωστή χρήση του σαμπουάν, το φαινόμενο των άσπρων νιφάδων θα περιοριστεί πολύ.
Πιτυρίδα: Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το σαμπουάν

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν είναι το πρώτο βήμα τηναντιμετώπιση της πιτυρίδας. Αν η πιτυρίδα σας είναι ήπια, τότε με τη σωστή χρήση του σαμπουάν, τοφαινόμενο των άσπρων νιφάδων θα περιοριστεί πολύ.


Το καθημερινό λούσιμο με αντιπιτυριδικό σαμπουάν βοηθάειστην αντιμετώπιση της κατάστασης, αρκεί να αφήνετε το σαμπουάν να δράσει για 5λεπτά για να εισχωρήσουν τα συστατικά του σαμπουάν.

Καλό θα είναι να χρισηιμοποείτε μετά και ένα ελαφρύκοντίσιονερ, γιατί συνήθως τα αντιπιτυρδικά σαμπουάν κάνουν τα μαλλιά ξηρά καιχωρίς υγρασία.


Το μυστικό είναι το καλό ξέβγαλμα τόσο του σαμπουά όσο καιτου μαλακτικού, γιατί τα υπολείμματα από τα προιόντα αυτά επιδεινώνουν τοπρόβλημα.


Αν η πιτυρίδα είναι έντονη, τότε ο δερματολόγος μπορεί νασυνταγογραφήσει φαρμακευτική αγωγή.

Η πιτυρίδα προκαλείται από τους μικροοργανισμούς που ζουνστο τριχωτό της κεφαλής. Αυτή η συχνή διαταραχή, που προκαλεί την παραγωγήμεγάλων, λευκών και λιπαρών νιφάδων και ερεθισμό στο τριχωό της κεφαλής, είναιαποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών σε συνδυασμό με τις αλλαγές των εποχών.