ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι top συμβουλές για τέλειο σώμα στο... "παρά πέντε"

Αν είστε από τα άτομα που συνηθίζουν να αναβάλουν για τη…Δευτέρα τη δίαιτα και τώρα σας έχει πιάσει πανικός, επειδή πρέπει ναεμφανιστείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση
Οι top συμβουλές για τέλειο σώμα στο... "παρά πέντε"

Αν είστε από τα άτομα που συνηθίζουν να αναβάλουν για τη…Δευτέρα τη δίαιτα και τώρα σας έχει πιάσει πανικός, επειδή πρέπει ναεμφανιστείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή έχετε ένα σημαντικό ραντεβού και τοσώμα σας δεν είναι όπως θα θέλατε, τότε οι συμβουλές από τους ειδικούς τουΧόλυγουντ για τέλειο σώμα στο «παρά πέντε» σίγουρα σας ενδιαφέρουν.

Κόψτε το αλάτι!

Το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμαανεπιθύμητα πρηξίματα.

Ποτέ ωμά λαχανικά το βράδυ!

Είναι δύσπεπτα και μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα, οπότεπροτιμήστε να τα καταναλώνετε νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Τέλος στους σύνθετους υδατάνθρακες!

Για κάθε γραμμάριο σύνθετου υδατάνθρακα που καταναλώνετε, οοργανισμός καταρατά 3 γραμμάρια νερού, ενώ χρειάζεται αρκετό χρόνο για τη πέψητους. Σύνθετους υδατάνθρακες περιλαμβάνουν τροφές όπως το ψωμί ολικής αλέσεως,τα δημητριακά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως.

Ρίξτε το στον ύπνο!

Πριν κάνετε την μεγάλη εμφάνιση, φροντίστε να έχετε κοιμηθείαρκετά ώστε να δείχνετε αναζωογονημένες.

Κάντε stretching, pilates και yoga!

Οι ασκήσεις αυτές, όπως και οποιεσδήποτε κινήσεις πουτραβάνε τους ώμους προς τα πίσω και τους κοιλιακούς προς τα μέσα είναι ό,τιπρέπει για να βελτιώσουν την εικόνα σας.

Ενυδατωθείτε!

Η χρήση βοτάνων και τσαγιού είναι ένας καλός τρόπος νααυξήσετε τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ θα βοηθήσουν το πεπτικό σας σύστημα ναλειτουργήσει καλύτερα, μειώνοντας το πρήξιμο.