ΟΜΟΡΦΙΑ

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από το κρύο!

Κάθε εποχή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, στις οποίες θαπρέπει να προσαρμόζουμε και τη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από το κρύο!

Κάθε εποχή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, στις οποίες θαπρέπει να προσαρμόζουμε και τη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Δείτε τι θα πρέπει να κάνετε το χειμώνα, προκειμένου ναβοηθήσετε την επιδερμίδα σας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλούνταιαπό το κρύο.

Μην παραλείπετε την απολέπιση

Καλό θα είναι μία φορά την εβδομάδα να κάνετε απολέπιση μεένα scrub με ήπια συστατικά, που δεν θα ερεθίσουν το ήδη ευαίσθητο δέρμα σας.Να θυμάστε ότι καμία ενυδατική κρέμα δεν θα μπορέσει να προσφέρει τα οφέλη τηςαν η επιδερμίδα σας δεν είναι καθαρή και απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα.

Πίνετε πολύ νερό

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, καταναλώνετε αρκετό νερόπροκειμένου να αποτρέψετε την ξηρότητα. Η εξωτερική ενυδάτωση δεν αρκεί για ναδιατηρείτε το δέρμα σας καλά ενυδατωμένο

Δώστε προσοχή στα χείλη σας

Είναι από τα πρώτα σημεία που παρουσιάζουν σκασίματα εξαιτίαςτου κρύου, αφού δεν διαθέτουν υδρολιπιδικό φιλμ που να τα προστατεύει. Ανλοιπόν είναι ξερά, μην τα υγραίνετε με τη γλώσσα σας, γιατί το σάλιο, λόγω τωνενζύμων που περιέχει, τα ξηραίνει πιο γρήγορα και προκαλεί απολεπιστικήδερματίτιδα. Ένα lip balm θα σας ανακουφίσει άμεσα.

Μην ξεχνάτε την κρέμα χεριών

Χρησιμοποιείτε συχνά μια ενυδατική κρέμα, ώστε τα χέρια να μηναποκτήσουν τραχιά υφή και να διατηρούνται απαλά.

Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό

Η ξηρή επιδερμίδα είναι και πιο ευαίσθητη στην ακτινοβολίατου ήλιου ακόμη και τον χειμώνα. Αν, λοιπόν, κάνετε εκδρομές στη φύση ήπηγαίνετε για σκι, πρέπει να παρέχετε έξτρα προστασία στο δέρμα σας.