ΟΜΟΡΦΙΑ

Ένας διεθνής πλαστικός χειρουργός επιλέγει την Ελλάδα για συνεργασία

Ένας από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς του κόσμου, ο  αμερικανός Δρ. Paul Malcolm, ξεκινά συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group».
Ένας διεθνής πλαστικός χειρουργός επιλέγει την Ελλάδα για συνεργασία

Με την επιστημονική ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group» ξεκινά συνεργασία ένας από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς του κόσμου, ο Δρ. Paul Malcolm.

Η συνεργασία επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Ιατρικού Κέντρου πριν μερικές ημέρες. Όπως τόνισε ο επιστημονικός διευθυντής του κέντρου πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, ο Δρ. Paul Malcolm, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (American Society for Aesthetic Plastic Surgery - ASAPS) και είναι στην πρωτοπορία των πλαστικών χειρουργών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσα από τη συνεργασία του αυτή, ο Δρ. Paul Malcolm θα ανταλλάσσει απόψεις και θα μεταλαμπαδεύει την εμπειρία του σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, νέων θεραπειών και τεχνολογικών καινοτομιών με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς του Athens Beverly Hills Medical Group.

Να σημειωθεί ότι ο Δρ. Paul Malcolm, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους “Best Doctors in America”, “Orange County Top Doctors” και “Guide to Top Doctors”, με 42 χρόνια εμπειρίας και πολλές καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές, θεωρείται ένας από τους πιο διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο.Από την πλευρά του ο διάσημος πλαστικός χειρουργός μιλώντας στην εκδήλωση, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις εγκαταστάσεις του Κέντρου και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την αλματώδη πρόοδο και επέκταση των δραστηριοτήτων του Athens Beverly Hills Medical Group.

«Η νέα χρονιά έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς, καθώς νέες ιατρικές ειδικότητες, τμήματα, αλλά και νέες συνεργασίες με κορυφαίους στην ειδικότητά τους ιατρούς, πρόκειται να εμπλουτίσουν τη δυναμική του Athens Beverly Hills Medical Group, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του ασθενούς για υψηλού επιπέδου ιατρικές Υπηρεσίες» ανέφερε στην ομιλία του ο Δρ Αθανασίου μιλώντας για τις νέες προοπτικές του Κέντρου και κατέληξε.«Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση ποιοτικών υπηρεσιών για την ομορφιά και την υγεία, μας ωθεί σε νέες επεκτατικές δραστηριότητες τόσο εκτός Αττικής, όσο και εκτός Ελλάδος.