ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτά πρέπει να κάνετε αν θέλετε πάντα νεανικά χέρια

Με τόσα προϊόντα, συμβουλές και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας νεανική και χωρίς ρυτίδες, είναι εύκολο να ξεχάσετε τα χέρια σας. Η φροντίδα για αυτά είναι εξίσου
Αυτά πρέπει να κάνετε αν θέλετε πάντα νεανικά χέρια

Με τόσα προϊόντα, συμβουλές και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας νεανική και χωρίς ρυτίδες, είναι εύκολο να ξεχάσετε τα χέρια σας. Η φροντίδα για αυτά είναι εξίσου σημαντική, διότι, αν παραμεληθούν, τα χέρια δείχνουν να γερνούν γρηγορότερα δεδομένου ότι η επιδερμίδα εκεί είναι λεπτή και ευαίσθητη, όπως και στον λαιμό σας.

Δείτε τι πρέπει να προσέχετε και πώς θα κρατήσετε τα χέρια σας πάντα απαλά και υγιή.

Μακριά από τις ακτίνες του ήλιου

Καθώς οδηγείτε το αυτοκίνητό σας, ειδικά το καλοκαίρι, ο ήλιος χτυπάει συνήθως τα χέρια σας που είναι στο τιμόνι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζαρώνει το δέρμα και να δημιουργούνται σκοτεινά σημεία. Φροντίστε να βάζετε συχνά ένα ευρέως φάσματος αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30 και άνω.

Μην φοβάστε το concealer

Η παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό μειώνεται όσο μεγαλώνετε με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σας να χάνει την ελαστικότητά της και να φαίνονται σιγά-σιγά οι μπλε φλέβες από κάτω. Καλύψτε τα σημεία αυτά με λίγο concealer προτού βάλετε αντηλιακό.

Δοκιμάστε προϊόντα προσώπου

Τα scrubs προσώπου και οι κρέμες για την περιοχή των ματιών μπορούν να κάνουν θαύματα και για τα χέρια σας. Κάντε μια φορά την εβδομάδα μια απολέπιση για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας στα χέρια σας. Σε καθημερινή βάση κάνετε μασάζ με ποσότητα κρέμας ματιών όσο ένα φασόλι.

Μην ξεχνάτε τις ενυδατικές κρέμες

Είναι ειδικά κατασκευασμένες για την επιδερμίδα των χεριών και θα σας βοηθήσουν πολύ.

Διαβάστε επίσης:

Ποια αλλεργιογόνα στο σαπούνι προκαλούν δερματίτιδα

Τι φανερώνουν τα χέρια μας για την υγεία μας!

Εσείς θα δοκιμάζατε το ενσωματωμένο σουτιέν;

Νικήστε την κυτταρίτιδα χωρίς να ξοδευτείτε!