ΟΜΟΡΦΙΑ

Έπαθε οκτώ εγκεφαλικά και έμφραγμα έπειτα από ένεση με filler

Η καρδιά της σταμάτησε για 30 δευτερόλεπτα και υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά μετά από μία μόλις ένεση στο πηγούνι. Ήταν κλινικά νεκρή μέχρι οι γιατροί να την επαναφέρουν στη ζωή.

Έπαθε οκτώ εγκεφαλικά και έμφραγμα έπειτα από ένεση με filler

Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία που επιβεβαιώνει πως το τίμημα της ομορφιάς είναι τεράστιο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βάλουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας για κάτι τέτοιο.

Η 37χρονη γυμνάστρια από το Τέξας αναγκάστηκε να ξαναφτιάξει τη ζωή της από το μηδέν, καθώς μετά το περιστατικό δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει ή να γράψει.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, η ίδια δήλωσε πως διάβασε το φυλλάδιο με τις πιθανές παρενέργειες, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε πως κάτι από όλα αυτά θα μπορούσε πράγματι να συμβεί σε εκείνη.

Μετά τα οκτώ εγκεφαλικά και την ανακοπή καρδιάς, η ζωή της Χέιλι Τερέλ κρεμόταν από μια κλωστή και οι γιατροί ανησυχούσαν πως ίσως δεν καταφέρει να αναπνεύσει ποτέ ξανά χωρίς μηχανική υποστήριξη.

2969392

Η κοπέλα έκλεισε ραντεβού για τη συνεδρία αγοράζοντας ένα πακέτο προσφοράς που βρήκε διαδικτυακά. Είχε ξανακάνει παρόμοιες ενέσεις στο παρελθόν και η ειδικός που της έκανε την ένεση είχε την απαραίτητη άδεια.

Μόλις μία ημέρα μετά τη συνεδρία άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα.

Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας, οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο και φαρμακευτική αγωγή για διατροφική αλλεργία.

Την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε και πάλι το νοσοκομείο, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει ούτε να καταπιεί. Οι γιατροί και πάλι δεν αντιλήφθηκαν το εγκεφαλικό.

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη επίσκεψη στο νοσοκομείο, η κοπέλα υπέστη ανακοπή και έξι ακόμη εγκεφαλικά.

Η καρδιά της σταμάτησε για τριάντα δευτερόλεπτα πριν οι γιατροί κάνουν την ανάνηψη. Το τεχνητό κώμα ήταν μια λύση ανάγκης, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει από μόνη της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και πάλεψε για τη ζωή της για μία εβδομάδα.

Μετά από πέντε εβδομάδες νοσηλείας και ένα εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, η Χέιλι Τερέλ κατάφερε να αναρρώσει πλήρως.

19679493

Στο σχετικό άρθρο δεν αναφέρονται περισσότερα στοιχεία για το προϊόν.

Διαβάστε επίσης:

Το μπότοξ δε μας κάνει πιο όμορφους
Κίνδυνος μόνιμης τύφλωσης και εγκεφαλικού από τις ενέσεις μπότοξ
Αυστηρότερα μέτρα για μπότοξ και αισθητικές επεμβάσεις στη Βρετανία