ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Κομισιόν θα απαγορεύσει την κυκλοφορία του Chanel No. 5 και του Μiss Dior;

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση που δημοσιεύεται στη βρετανική Telegraph περί πιθανής απαγόρευσης της κυκλοφορίας των θρυλικών αρωμάτων Chanel No. 5 και Μiss Dior, από την Κομισιόν.

Η Κομισιόν θα απαγορεύσει την κυκλοφορία του Chanel No. 5 και του Μiss Dior;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Chanel 5, το άρωμα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως -κάθε 30 δευτερόλεπτα πωλείται ένα μπουκάλι - θα πρέπει να αλλάξει φόρμουλα καθώς ορισμένα από τα συστατικά που εμπεριέχει - τα εκχυλίσματα βρύων- μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες.

Mε βάση τις νέες ρυθμίσεις της Κομισιόν, θα πρέπει να αλλάξει φόρμουλα προκειμένου να κυκλοφορεί στην αγορά.
Το διάσημο άρωμα έγινε 93 ετών και είναι το μόνο γυναικείο που έχει διαφημιστεί από άντρα. Στην ίδια δεινή θέση βρίσκεται και το πασίγνωστο Μiss Dior.

Η Μέριλιν Μονρόε, ήταν ίσως η πιο θρυλική πρέσβειρα του αρώματος. Η δήλωσή της, το 1954, πως, όταν ξάπλωνε στο κρεβάτι της δεν φορούσε παρά μόνο μερικές σταγόνες Chanel No.5, έχουν μείνει στην ιστορία.

Το 1973 η Κατρίν Ντενέβ έγινε το πρόσωπο του αρώματος Chanel Νο.5 και τη δεκαετία του 1990 η Γαλλίδα ηθοποιός Καρόλ Μπουκέ. Το 2012, ο Μπραντ Πιτ κάνει την έκπληξη καθώς διαφημίζει το θρυλικό άρωμα, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Gisele Bundchen θα είναι η νέα πρέσβειρα του θρυλικού αρώματος.