ΟΜΟΡΦΙΑ

Το πιο αναγκαίο προϊόν για το νεσεσέρ των διακοπών με κόστος μόλις 3 ευρώ!

Πόσες φορές ευχόμαστε να υπήρχε ένα καλλυντικό που να κάλυπτε όλες τις ανάγκες μας στις διακοπές και το νεσεσέρ μας να μη θυμίζει βαλίτσα, από τα τόσα προϊόντα που παίρνουμε μαζί.

Το πιο αναγκαίο προϊόν για το νεσεσέρ των διακοπών με κόστος μόλις 3 ευρώ!

Άλλο για το πρόσωπο, άλλο για το σώμα, άλλο για τα μαλλιά και άλλο για τα ...κουνούπια.

Κι όμως υπάρχει ένα προιόν που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ομορφιάς μας και όχι μόνο, με κόστος που ξεκινάει από 3 ευρώ!

Πρόκειται για το λάδι καρύδας, το οποίο θεωρείται το πιο υγιεινό έλαιο, οι ευεργετικές δράσεις του οποίου είναι αμέτρητες:

--Για το τσίμπημα των κουνουπιών. Απλώστε λίγο λάδι καρύδας στην περιοχή και αμέσως θα ανακουφιστείτε, ενώ το σημάδι θα εξαφανιστεί.

--Καήκατε ή αποκτήσατε μία μελανιά. Λίγες σταγόνες από το έλαιο καρύδας αρκούν.

--Μετά το λούσιμο απλώστε μερικές σταγόνες στα χέρια σας και περάστε τα μαλλιά σας. Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά θα δείτε ότι είναι πολύ απλά.

--Λίγο λάδι καρύδας στις άκρες των μαλλιών σας και δεν θα έχετε ανάγκη τη μαλακτική κρέμα.

--Χρησιμοποιήστε το λάδι καρύδας για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. Λίγες σταγόνες σε ένα βαμβάκι και τα υπολείμματα του μακιγιάζ φεύγουν αμέσως, αφήνοντας καθαρή την επιδερμίδα.

--Το έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ενυδατική κρέμα, καθώς κάνει το δέρμα βελούδινο.

--Με λίγες σταγόνες από το έλαιο καρύδας, περιορίζονται οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

--Από τα καλύτερα after sun μετά την ηλιοθεραπεία είναι το λάδι καρύδας, η χρήση του οποίου βοηθάει ως γνωστόν και στο μαύρισμα.