ΟΜΟΡΦΙΑ

Fresh Line: Καταπράυνση και φροντίδα με τη νέα συλλογή Spa Elixirs

Η Διώνη είναι η νέα συλλογή των Spa Elixirs, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα. Αποτελείται από 5 καταπραϋντικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του σώματος, με άρωμα τριαντάφυλλου και βανίλιας που δεν περιέχει αλλεργιογόνα.

Fresh Line: Καταπράυνση και φροντίδα με τη νέα συλλογή Spa Elixirs

Προσεκτικά επιλεγμένα βοτανικά εκχυλίσματα, όπως βρώμη, αλθαία και καλέντουλα προσδίδουν μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σε συνδυασμό με θεραπευτικά αιθέρια έλαια, όπως το χαμομήλι, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Ενυδατικά φυτικά έλαια, όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το ηλιανθέλαιο, το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο, αποκαθιστούν την ελαστικότητα του δέρματος και το θρέφουν, ενώ η βιολογική αλόη καταπραΰνει και ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, καθιστώντας το ανθεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες.

Η νέα σειρά Διώνη αποτελείται από Κρεμώδες Αφρόλουτρο, Γαλάκτωμα Σώματος, Body Splash, Σουφλέ Σώματος και Αναβράζουσα Μπάλα Αρωματοθεραπείας.