ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Στην αχανή αγορά της Ταϊβάν η Fresh Line, με 10 σημεία πώλησης

Στην τεράστια αγορά της Ανατολής στην Ταιβάν, ανοίγει τα φτερά της η αμιγώς ελληνική εταιρεία Fresh Line, η διοίκηση της οποίας υπέγραψε ήδη σχετικό συμβόλαιο. Πρόκειται για ένα πενταετές συμβόλαιο αποκλειστικής διανομής, βάσει του οποίου προβλέπεται η εδραίωση της Fresh Line με τουλάχιστον 10 σημεία πώλησης σε στρατηγικά επιλεγμένα εμπορικά σημεία.

Στην αχανή αγορά της Ταϊβάν η Fresh Line, με 10 σημεία πώλησης

Η αγορά της Ταιβάν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της Ασίας σε αγοραστική δύναμη στον τομέα των φυτικών καλλυντικών μετά την Ιαπωνία.

Ο κλάδος των καλλυντικών αποφέρει στην τοπική οικονομία 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ετησίως (*2013). Για τους τομείς της προσωπικής περιποίησης και της ομορφιάς, εκτιμάται πως το 48% των πωλήσεων αφορά σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στα προϊόντα αντιγήρανσης τα οποία αποτελούν το 30% των πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας. Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως περίπου το 90 - 95% των προϊόντων περιποίησης που διατίθενται στην Ταιβάν είναι εισαγόμενα, με κύρια χώρα προέλευσης την Ιαπωνία, ενώ ακολουθούν η ΗΠΑ, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία.

Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αγορά – πρόκληση συγκαταλέγεται (και) στις πλέον ευαισθητοποιημένες παγκοσμίως όσον αφορά στη χρήση φυτικών καλλυντικών προϊόντων. Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία της συμφωνίας που υπεγράφη πρόσφατα, ιδίως εφόσον η Fresh Line είναι και η μόνη ελληνική εταιρία φυτικών καλλυντικών που δραστηριοποιείται στην Ταιβάν.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας, Ναταλί Βαγιωνή, δήλωσε σχετικά: «Μας γεμίζει υπερηφάνεια να βλέπουμε το χθες και το σήμερα της εταιρίας μας - τη σταθερά δομημένη εξέλιξη και τη συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε ολοένα και περισσότερες διεθνείς αγορές. Με όπλο την ποιότητα και τη μοναδική φιλοσοφία των προϊόντων μας ταξιδεύουμε την Ελλάδα μας σε ορισμένες από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές παγκοσμίως και ξεχωρίζουμε, καθιστώντας σαφές πως η τιμιότητα στις συναλλαγές, η σκληρή δουλειά και οι μεθοδευμένες κινήσεις φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Με φαντασία και μεράκι η Fresh Line παράγει σήμερα πάνω από 400 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια. Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί 45 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 16 χώρες με πάνω από 250 σημεία πώλησης συνολικά. Συγκεκριμένα για την Ασία, εκτός από την Ταιβάν, η Fresh Line δραστηριοποιείται και στο Χονγκ Κόνγκ, την Ηπειρωτική Κίνα και το Μακάο.

logo yellow  FL GREEK

Διαβάστε ακόμη:

Fresh Line: Καταπράυνση και φροντίδα με τη νέα συλλογή Spa Elixirs

Fresh Line: άνοιγμα στην Κίνα με 10ετές συμβόλαιο