ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυξητική και ανόρθωση στήθους χωρίς επέμβαση

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται το πλούσιο και θελκτικό μπούστο, αρκετές όμως διστάζουν να προχωρήσουν σε επέμβαση αυξητικής στήθους επειδή φοβούνται το νυστέρι.

Αυξητική και ανόρθωση στήθους χωρίς επέμβαση

Τώρα, οι ειδικοί προτείνουν μια εναλλακτική και λιγότερο επεμβατική λύση.

Σύμφωνα με τη Δρ Neetu Nirdosh, η οποία διατηρεί κλινική στο Λονδίνο και μεταξύ των πελατών της είναι και αρκετοί διάσημοι, το μπότοξ ανορθώνει και «εμπλουτίζει» το στήθος και είναι πολύ πιο ασφαλές από την παραδοσιακή επέμβαση αυξητικής.

boob botox

Το μπότοξ χορηγείται με ένεση στους θωρακικούς μύες και τους χαλαρώνει. Αποτέλεσμα είναι να επιφορτίζονται περισσότερο οι ώμοι και οι γύρω μύες του στέρνου και το στήθος να μοιάζει πιο στητό και σφριγηλό.

Η επίδραση του μπότοξ διαρκεί έως έξι μήνες. Η Nirdosh τονίζει πως δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από την εφαρμογή της μεθόδου, δεν μένουν ουλές στο δέρμα και οι ασθενείς δεν πονούν καθόλου. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε 30 μόλις λεπτά και είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του στήθους λόγω γήρανσης ή μετά την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Κοινότητα Πλαστικών Χειρουργών (ISAPS), το μπότοξ είναι η πλέον δημοφιλής μη χειρουργική αισθητική θεραπεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Απόλυτα ασφαλές το μπότοξ στα σωστά χέρια
Νικήστε τον ιδρώτα με μπότοξ