ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς η κατάχρηση αλκοόλ αλλάζει το πρόσωπό σας (online tool)

Ένα πρωτοποριακό λογισμικό κάνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό μέσω του διαδικτύου η αμερικανική εταιρεία Rehabs από την Καλιφόρνια.

Πώς η κατάχρηση αλκοόλ αλλάζει το πρόσωπό σας (online tool)

Με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τις επιπτώσεις της κατάχρησης του αλκοόλ όχι μόνο στην υγεία -που είναι το σημαντικότερο- αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να δει από πρώτο χέρι πώς θα μπορούσε να είναι η εμφάνισή του μετά από χρόνια υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό online εργαλείο, το οποίο παίρνει την εικόνα που ανεβάζει ο χρήστης και παρουσιάζει τις αλλαγές που είναι το πιο πιθανό να γίνουν εμφανείς στο πρόσωπό του μετά από πάροδο δύο, πέντε, δέκα και είκοσι ετών κατάχρησης αλκοόλ.

lizs-face-your-face-alcoholic-tool

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει σοβαρές επιπτώσεις εκτός των άλλων και στην υγεία του δέρματος. Αφυδατώνει το σώμα και στερεί από το δέρμα τις ζωτικές βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Δημιουργούνται ατέλειες στο δέρμα, όπως σπασμένα τριχοειδή αγγεία, πρησμένο πρόσωπο, ερυθρότητα (κόκκινη απόχρωση), μεταξύ πολλών άλλων.

Ωστόσο, η μακροχρόνια και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει ακόμα πιο αρνητικές συνέπειες για το δέρμα. Σύμφωνα με την αμερικανική Ένωση Ροδόχρους Ακμής, το αλκοόλ είναι μεταξύ μερικών από τις πιο συχνούς παράγοντες της νόσου.

Κάντε "κλικ" στην παρακάτω φωτογραφία για να χρησιμοποιήσετε και εσείς αυτό το online εργαλείο και να δείτε πώς μπορεί να γίνει το πρόσωπό σας αν κάνετε κατάχρηση αλκοόλ.

your-face-alcoholic

Σημειώσεις:

-Πατήστε "START"
-"Ανεβάστε" τη φωτογραφία σας (πρέπει να είναι φωτογραφία "αμφάς" και όχι προφίλ) είτε μέσω υπάρχοντος αρχείου στον υπολογιστή (Open Image) είτε μέσω της web cam σας εκείνη τη στιγμή (Using your webcam).
-Προσαρμόστε το στρογγυλό πλαίσιο/διάγραμμα που θα δείτε πάνω στη φωτογραφία σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να συμπίπτει όσο το δυνατόν περισσότερο στα σημεία αναφοράς (μάτια και μύτη).
-Πατήστε "NEXT"

Διαβάστε επίσης:

Δείτε γιατί μας παχαίνει το αλκοόλ (γράφημα)

Τα αλκοολούχα ποτά που καταστρέφουν την επιδερμίδα

Οnline τεστ αντανακλαστικών προβλέπει τον πρόωρο θάνατο!

Κάντε το τεστ και δείτε πόση αχρωματοψία έχετε