ΟΜΟΡΦΙΑ

Δύο φυσικές μάσκες ενάντια στην τριχόπτωση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την πτώση των μαλλιών, όπως γενετικοί παράγοντες, κληρονομικότητα, περιβαλλοντικοί παράγοντες, άγχος, κατάθλιψη, εγκυμοσύνη και υποσιτισμός.

Δύο φυσικές μάσκες ενάντια στην τριχόπτωση

Είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας να αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα γρήγορα, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει μεγάλη αραίωση των μαλλιών ή και φαλάκρα.

Δείτε δύο μοναδικές μάσκες που θα κάνουν "θαύματα" κατά της τριχόπτωσης:

Μάσκα με αυγό και πράσινο τσάι

Τα αυγά είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών, που βοηθούν στην ενίσχυση των θυλάκων των τριχών. Εκτός αυτού, είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνες. Η βιταμίνη Α προλαμβάνει την πιτυρίδα, η βιταμίνη Β βελτιώνει την παροχή οξυγόνου στα μαλλιά, η βιταμίνη D προάγει την ανάπτυξη της τρίχας και η βιταμίνη Ε βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Το πράσινο τσάι είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό και διεγερτικό της ανάπτυξης των τριχών.

Συστατικά

Κρόκος από 1 αυγό
Πράσινο τσάι - 2 κουταλιές της σούπας

Μέθοδος

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακατέψετε καλά τα υλικά μέχρι να δημιουργήσετε μια κρεμώδη μάσκα. Απλώστε τη ομοιόμορφα σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής ώστε να καλύπτει τις ρίζες και όλο το μήκος της τρίχας. Καλύψτε το κεφάλι σας με ένα σκουφάκι και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για μέγιστο όφελος.

Μάσκα με έλαια και βιταμίνη Ε

Συστατικά

Έλαια για τα μαλλιά (έλαιο καρύδας, γλυκό αμυγδαλέλαιο, έλαιο jojoba και ελαιόλαδο)
Τρεις κάψουλες βιταμίνης Ε

Μέθοδος

Όλα τα έλαια σε αυτή τη μάσκα είναι βαθιά ενυδατικά και θρεπτικά. Συνδυάστε τα όλα μαζί σε ένα μπολ και τρίψτε στο διάλυμα κάψουλες βιταμίνης Ε. Κάντε μασάζ με αυτό το μείγμα επάνω στο κρανίο σας για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε δεύτερη μέρα για μέγιστο όφελος.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε λόγοι για να πίνετε νερό με λεμόνι κάθε πρωί

Τα λάθη που κάνετε και δημιουργείτε σημάδια από την ακμή

Σακούλες κάτω από τα μάτια: 7 απλοί τρόποι να τις αντιμετωπίσετε

Πώς να χρησιμοποιήσετε το γάλα ως προϊόν ομορφιάς