ΟΜΟΡΦΙΑ

Αποτρίχωση μπικίνι: Πόσο να περιμένετε πριν προχωρήσετε σε… ερωτικά παιχνίδια

Η αποτρίχωση στην ευαίσθητη γραμμή του μπικίνι είναι απαραίτητη πριν προχωρήσει η γυναίκα σε ερωτικά παιχνίδια, εάν όμως δεν μεσολαβήσει ένα εύλογο διάστημα μεταξύ αποτρίχωσης και σεξουαλικής επαφής μπορεί να προκύψουν ανεπιθύμητοι ερεθισμοί.

Αποτρίχωση μπικίνι: Πόσο να περιμένετε πριν προχωρήσετε σε… ερωτικά παιχνίδια

Δείτε τι προτείνουν οι ειδικοί για τις γυναίκες που προτιμούν αποτρίχωση μπικίνι με κερί, ξυραφάκι ή λέιζερ.

1. Αποτρίχωση μπικίνι με κερί

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου πέντε με έξι εβδομάδες. Έτσι, η συγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης στο μπικίνι είναι ιδιαίτερα χρηστική για γυναίκες που βρίσκονται σε μόνιμη σχέση και θέλουν να κρατούν την ευαίσθητη περιοχή απαλλαγμένη από την τριχοφυΐα για περισσότερο καιρό. Μετά τη συνεδρία, καλό θα είναι να μεσολαβήσουν τουλάχιστον 24 ώρες πριν την επαφή. Τις πρώτες ώρες μετά την αποτρίχωση είναι πιο εύκολο να μολυνθεί το δέρμα από βακτήρια, ενώ οι τριβές και ο ιδρώτας μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς.

2. Αποτρίχωση μπικίνι με ξυραφάκι

Το αποτέλεσμα είναι, ως γνωστόν, πρόσκαιρο. Και στην περίπτωση αυτή, καλό θα είναι να μεσολαβήσει μία ημέρα πριν την ερωτική επαφή, ιδιαίτερα εάν η επιδερμίδα στη γραμμή του μπικίνι είναι πολύ ευαίσθητη. Ένας καλός αφρός ξυρίσματος και το ξύρισμα με ζεστό νερό βοηθά να περιοριστούν οι ερεθισμοί. Το έλαιο jojoba μετά το ξύρισμα καταπραΰνει το δέρμα.

3. Αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ

Για να είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα χρειάζονται τουλάχιστον έξι με οκτώ συνεδρίες με απόσταση περίπου έξι με οκτώ εβδομάδες η μία από την άλλη, οπότε η αποτρίχωση με λέιζερ απαιτεί αρκετή υπομονή. Ωστόσο, βοηθά να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η τριχοφυΐα σε βάθος χρόνου. Για να αποφευχθούν ερεθισμοί, η γραμμή του μπικίνι θα πρέπει να παραμείνει απαλλαγμένη από ιδρώτα για 24 περίπου ώρες.

Διαβάστε επίσης:

Αποτρίχωση με κερί: Τι πρέπει να ξέρετε πριν το τολμήσετε
Αποτρίχωση στο πρόσωπο: Τρεις εύκολοι και ανώδυνοι τρόποι
Πώς το brazilian μπορεί να σας στείλει στο νοσοκομείο