ΟΜΟΡΦΙΑ

Castalia: Τρία νέα προϊόντα για το καλοκαίρι

Castalia: Τρία νέα προϊόντα για το καλοκαίρι

Με 3 νέα προϊόντα υποδέχεται το καλοκαίρι η σειρά Helioderm της CΑSTALIA. Πρόκειται για την Helioderm Fluide Leger SPF20, εξαιρετικά λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου μεσαίας προστασίας για τη λιπαρή/μικτή επιδερμίδα, κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες και για άτομα που προτιμούν μη κρεμώδη υφή.

Επίσης, κυκλοφορεί δύο νέα αντηλιακά γαλακτώματα για το σώμα με εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, το Lait Fluide SPF50+, αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας, ιδανικό για δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες, και το Lait Fluide Sans Parfum SPF50+ χωρίς άρωμα, ιδανικό και για παιδιά άνω των 3 ετών. Με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+, είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens και ιδιαίτερα ανθεκτικά στο νερό.

Η αντηλιακή σειρά Helioderm, χάρη στα αντηλιακά φίλτρα Tinosorb M&S, Helioguard 365 και TanActine, δρα αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές και ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας εξειδικευμένη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB, προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση. Επιπλέον, οι καλλυντικές μη λιπαρές υφές της σειράς Helioderm προσφέρουν μια ευχάριστη και δροσερή αίσθηση, αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία της ενυδάτωσης στην επιδερμίδα.

Για το 2015, η CASTALIA προτείνει ειδικές προσφορές με +50% δωρεάν προϊόν για τα αντηλιακά προϊόντα προσώπου, καθώς και εξαιρετικά ανταγωνιστικές προσφορές, με ειδικές τιμές, για τα αντηλιακά προϊόντα σώματος 200ml. Σύμφωνα με έρευνα αγοράς για αποτελεσματική αντηλιακή προστασία, 8 στους 10 καταναλωτές* προτείνουν Helioderm της CASTALIA (*Έρευνα αγοράς Zampple σε 540 καταναλωτές, Ιούνιος 2013).

CASTALIA Helioderm - Αποτελεσματική αντηλιακή πολυπροστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας.  Τα Δερμοκαλλυντικά Προϊόντα CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES συνιστώνται από Δερματολόγους και διατίθενται στα Φαρμακεία.

 

2015Helioderm Lait Fluide sans parfum

2015Helioderm Lait Fluide

2015Helioderm Fluide Legere SPF 20 Bottle 60 ml