ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με τα πιο οικονομικά τρικ

Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους σας με αυτά τα οικονομικά και εύκολα μυστικά και τα μάτια σας θα ξαναβρούν την λάμψη τους.

Πώς να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με τα πιο οικονομικά τρικ

Ενυδάτωση με αγγούρι: Aυτή η τροφή αποτελείται από 95% νερό και αποτελεί απίστευτη πηγή ενυδάτωσης στην περιοχή των ματιών. Περιέχει επίσης χαλκό, ο οποίος βοηθά στην δημιουργία κολλαγόνου. Οι πρωτεΐνες του διατηρούν την καλή υγεία της επιδερμίδας. Μετά από μερικές μέρες χρήσης θα δείτε την διαφορά.

Εφαρμόστε κάτι κρύο γύρω από τα μάτια: Η επαφή με το κρύο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και οι λυμφατικοί ιστοί ξαναγεννιούνται. Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γι'αυτή τη συνταγή: κομπρέσες με κρύο νερό κάθε απόγευμα για λίγα λεπτά, παγάκια τυλιγμένα σε μια πετσέτα για να μην αγριεύει η επιδερμίδα, μια πιο εύκολη λύση είναι να τοποθετήσετε για λίγα λεπτά κάτι μεταλλικό στο ψυγείο (π.χ κουταλάκια) και στην συνέχεια να το κρατήσετε στην περιοχή των κύκλων.

Αποχρωματίστε με λεμόνι: Τοποθετήστε μερικές σταγόνες λεμονιού σε βαμβάκι και τοποθετήστε το στα μάτια σας για 15 λεπτά. Αν επαναλαμβάνετε την διαδικασία κάθε βράδυ θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Αν θέλετε και ενυδάτωση ταυτόχρονα μπορείτε να προσθέσετε 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο.

Πολεμήστε τα πρησμένα μάτια με χαμομήλι: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τις σακούλες και για τους κύκλους. Το χαμομήλι είναι γνωστό για τις ιδιότητές του στην φροντίδα των ματιών. Βράστε 1 κουταλιά χαμομήλι για 3-4 λεπτά, βουτήξτε βαμβάκι στο ρόφημα και τοποθετήστε το στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Μετά εφαρμόστε από ένα βαμβάκι στο κάθε μάτι για 10 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη:

Μαύροι κύκλοι: 3 αιτίες που δεν έχουν σχέση με τον ύπνο

Αλλαγή στο χρώμα των ματιών με λέιζερ


Οι 4 τροφές που σας βοηθούν να μοιάζετε ξεκούραστοι!