ΟΜΟΡΦΙΑ

Το μυστικό για σαρκώδη χείλη, ασφαλή και μόνιμα

Σ' ένα πρόσωπο τα χείλη φανερώνουν και χαρακτηρίζουν την όψη μας. Χαμόγελο γλυκό, πικρό, άτονο, σφιγμένο ή λυπημένο...

Το μυστικό για σαρκώδη χείλη, ασφαλή και μόνιμα

Μικρές κοπέλες αλλά και μεγάλες κυρίες, ζητούν την διόρθωση των χειλιών τους, σε σχήμα, μέγεθος ή όγκο. Όλα είναι δυνατά να γίνουν, όμως χρειάζεται ένα μέτρο και κυρίως η χρήση ασφαλών υλικών. Το ψεύτικο και το υπερβολικό, δεν είναι όμορφο ούτε φυσικό.

Μια από τις μεγαλύτερες λοιπόν προκλήσεις στην αισθητική χειρουργική παγκοσμίως, ήταν η εύρεση της τέλειας τεχνικής στην αυξητική χειλιών.
Διάφορες μέθοδοι έχουν εφαρμοστεί κατά καιρούς και περιλαμβάνουν είτε μόνιμες λύσεις, με αποτελέσματα που έχουν αποδεχθεί μέχρι σήμερα μη ικανοποιητικά και αφύσικα, είτε πρόσκαιρες, με ενέσιμα υλικά με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα που όμως χρειάζονται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες.

Η λύση που φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αλλά και πάλι δεν αφήνει μόνιμα αποτελέσματα, είναι αυτή που αφορά την χρήση των δικών μας βλαστοκυττάρων .Είναι απλή και σύντομη διαδικασία, κατά την οποία, λαμβάνοντας μετά από τοπική αναισθησία, από κάποιο μέρος του σώματος λιπώδη ιστό, τοποθετείται αυτός στα χείλη με ειδική επεξεργασία. Χρειάζεται όμως επαναληπτική διαδικασία και εξαρτάται φυσικά από την ανάγκη και το είδος της λύσης που χρειαζόμαστε.

Είναι όμως γεγονός, πως σήμερα υπάρχει μόνιμη και ασφαλής λύση. Πρόκειται για το πρωτοποριακό προϊόν νέας γενιάς από μαλακή συμπαγή σιλικόνη που δεν αλλοιώνεται και δεν φθείρεται. Αποδίδει ανατομικό σχήμα για φυσικό αποτέλεσμα και διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις και μήκη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ή τις επιθυμίες κάθε ενδιαφερόμενου.Το συγκεκριμένο προϊόν, σχεδιάστηκε στις Η.Π.Α από πλαστικούς χειρουργούς, έχει υποστεί εκτενείς κλινικές δοκιμασίες και έχει CE-MARK, και την έγκριση του FDA της Αμερικής. Εφαρμόζεται ήδη στην Ευρώπη και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία.

Η τοποθέτηση του πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 15'-20'.Η επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Παρά το γεγονός ότι το ένθεμα είναι μόνιμο υλικό, εάν κάποιος θέλει να το αφαιρέσει, είναι εύκολο καθώς η διαδικασία διαρκεί περίπου 3'-5'. Το συγκεκριμένο ένθεμα, δίνει απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα σε όλα τα χείλη και αναδεικνύει την δική τους ομορφιά, καθώς επίσης και το δικό τους ζωντανό "φρέσκο" όγκο και σχήμα.

Τα σαρκώδη χείλη λοιπόν είναι εφικτά μέσα σε 15'-20' δίχως συνεχόμενες ενέσεις και ταλαιπωρίες...

Dr med Δανιήλ-Σεφέρη Αναστασία- Πλαστικός Χειρουργός Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε ακόμη:

Τι προτείνουν οι πλαστικοί για νεανικά και σαρκώδη χείλη!