ΟΜΟΡΦΙΑ

Μέθοδος του βρικόλακα: Η νέα μόδα για την ανόρθωση στήθους που κάνει θραύση!

Τη μέθοδο του βρικόλακα σκέφτηκε και χρησιμοποίησε πρώτος ο πλαστικός Charles Runels. Από τη στιγμή μάλιστα που την εφάρμοσε η Κιμ Καρντάσιαν, οι Αμερικανίδες έχουν πάθει αμόκ.

Μέθοδος του βρικόλακα: Η νέα μόδα για την ανόρθωση στήθους που κάνει θραύση!

Πρόκειται για μια απλή μέθοδο, καθώς δεν χρειάζονται εμφυτεύματα ή σιλικόνη και γίνεται ως εξής: Ο γιατρός παίρνει αίμα από τη γυναίκα που θέλει να αυξήσει το στήθος της, το επεξεργάζεται και στη συνέχεια με ενέσεις που κάνει επάνω στο στήθος του δίνει το τελικό του σχήμα, αλλά και την αύξηση που θέλει η γυναίκα.

Στα θετικά της είναι και ο ελάχιστος χρόνος παραμονής μέσα στο ιατρείο, που δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά.

Οι γυναίκες που την έχουν χρησιμοποιήσει για να αυξήσουν το στήθος τους δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένες, καθώς αποφεύγουν τις ουλές της επέμβασης και κατά δήλωσή τους το στήθος δεν χαλαρώνει και δεν εμφανίζει ραγάδες.

Επίσης δηλώνουν χαρούμενες γιατί το στήθος αν και αυξάνεται σε όγκο, δεν έχει την ακαμψία του «πλαστικού» στήθους, αλλά τη στρογγυλάδα ενός φυσικού.

Σύμφωνα με τους πλαστικούς που χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή, η οποία ονομάζεται vampire λόγω της αφαίμαξης, το κόστος της σε σχέση με μια πλαστική είναι κατά πολύ φθηνότερο, καθώς δεν ξεπερνά τα 1800 δολάρια.

Παρόμοια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο για την εξαφάνιση των ρυτίδων.

Στα αρνητικά της μεθόδου είναι η διάρκειά της, καθώς οι γυναίκες που τη χρησιμοποιούν για την αύξηση του στήθους τους, πρέπει να την επαναλάβουν μετά από 12 μήνες, αλλιώς το στήθος θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:
Αυτό είναι το τέλειο στήθος (pics)
Τι εθνικότητας είναι το... στήθος σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ