ΟΜΟΡΦΙΑ

ULTHERA: Η καινοτομία στο λίφτινγκ

Όταν αναφερόμαστε στο ULTHERA, πρόκειται για μια πραγματική καινοτομία στο αναίμακτο λίφτινγκ. Είναι η μόνη θεραπεία που έχει έγκριση FDA για λίφτινγκ προσώπου.

ULTHERA: Η καινοτομία στο λίφτινγκ

γράφει ο πλαστικός χειρούργος δρ Γιώργος Ανδρεανίδης

Η καινοτομία του ULTHERA έγκειται στο ότι ο υπέρηχος που χρησιμοποιείται, δρα συσφιγκτικά σε βάθος 4,5χιλ. (σε λεπτά πρόσωπα φθάνει μέχρι και τον μυϊκό ιστό), όταν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα δεν έφταναν ούτε καν στον υποδόριο ιστό.

Η θεραπεία με το ULTHERA είναι ανώδυνη μονοθεραπεία, διαρκεί περίπου 1 ώρα και τα αποτελέσματά της διαρκούν για 1,5-2 χρόνια.

Στο πρόσωπο τα αποτελέσματα μπορούν να συγκριθούν με ένα ήπιο χειρουργικό μίνι λίφτινγκ. Τόσο το περίγραμμα (οβάλ ζυγωματικά), όσο και η περιοχή του φρυδιού αποκτούν την χαμένη σφρυγιλότητα και ανατάσσονται.

Με το ULTHERA έχουμε βρει λύση για περιοχές που μέχρι τώρα, ακόμα και χειρουργικά, ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Τέτοια περιοχή είναι το ντεκολτέ της γυναίκας, όπου με το ULTHERA επιτυγχάνονται καταπληκτικά αποτελέσματα σύσφιξης και αντιμετώπιση του ρυτιδιασμένου δέρματος.

ULTHERA ή LIFTING;

Το ULTHERA δεν ήρθε για να καταργήσει το λίφτινγκ. Ήρθε για να συμπληρώσει τη φαρέτρα μας στα όπλα για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του προσώπου, άλλα και άλλων πολύ δύσκολων περιοχών.

Είναι ιδανικό για άτομα που, ναι μεν έχουν χαλάρωση, αλλά ένα χειρουργικό λίφτινγκ θα ήταν υπερβολικό σαν θεραπεία στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Είναι ιδανικό για άτομα που, ναι μεν χρειάζονται ένα μίνι λιφτ, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμα (είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά), και παρόλα αυτά θέλουν –πρέπει να κάνουν κάτι βελτιωτικό τόσο για το πρόσωπο όσο και για την ψυχή τους.

Είναι ιδανικό για άτομα που στο παρελθόν έχουν κάνει λίφτινγκ και θέλουν μετά την πάροδο των πρώτων χρόνων να βελτιώσουν το αποτέλεσμα ή να παρατείνουν τη χρονική περίοδο έως το επόμενο λίφτινγκ.

Το ULTHERA μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ανανεωτικές θεραπείες, προσδίδοντας στο πρόσωπο ή στο ντεκολτέ ακόμη μεγαλύτερη λάμψη.

Τέτοιες θεραπείες είναι το Fraxel Laser που αποτελεί για την επιδερμίδα η αδιαμφισβήτητη λύση για τις πανάδες δυσχρωμίες, καθώς και τη θαμπάδα.

Ο συνδυασμός των δυο αυτών τεχνικών μας δίνει το ζητούμενο τόσο στο βάθος όσο και στην επιφάνεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.andreanidis.gr

facebook.com/plastikosxeirourgos