ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Second Skin: Η τεχνολογία που κάνει lifting μέσα σε δευτερόλεπτα

Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε σήμερα είναι πρωταπριλιά, αλλά μία είδηση που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει τόσο, όσο εμένα αυτή τη στιγμή που πληκτρολογώ ετούτες τις γραμμές!

Second Skin: Η τεχνολογία που κάνει lifting μέσα σε δευτερόλεπτα

Γιατί, ανεξάρτητα από την ηλικία, την καθημερινότητα και τις ανάγκες της επιδερμίδας κάθε γυναίκας, ο χρόνος είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς μας. Το αποτέλεσμα είναι λίγο-πολύ ορατό στο πρόσωπό μας: Ρυτίδες, σακούλες κάτω από τα μάτια, άτονη, κουρασμένη, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, που στο πέρασμα του χρόνου χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της.

Κι όμως, αυτή η beauty ανακάλυψη ήρθε να κάνει την ανατροπή σε όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής! Οι επιστήμονες του Harvard και του M.I.T., ερευνητές από το Massachusetts General Hospital, το beauty brand Living Proof, και τα εργαστήρια Olivo Labs ανακάλυψαν την καινοτόμα τεχνολογία Second Skin που υπόσχεται να εξαφανίσει τα σημάδια του χρόνου (aka ρυτίδες και όχι μόνο) μέσα σε δευτερόλεπτά. Στην ουσία, πρόκειται για ένα δεύτερο ελαστικό δέρμα που δημιουργείται πάνω στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας μέσα σε δευτερόλεπτα!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr