ΟΜΟΡΦΙΑ

Χαρίστε νεανικότητα στο δέρμα σας με τα BODY CREAMS της YOUTH LAB!

Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικάκαι βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, προκειμένου να προάγουν το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος!

Χαρίστε νεανικότητα στο δέρμα σας με τα BODY CREAMS της YOUTH LAB!

Η κατηγορία BODY CREAMS της YOUTH LAB. περιλαμβάνει δύο προϊόντα που ενδυναμώνουν το δερματικό ιστό και έχουν εντοπισμένη δράση σε προβλήματα όπως: κυτταρίτιδα, χαλάρωση και αφυδάτωση με στόχο την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας και της νεανικότητας του δέρματος.

Κοινά χαρακτηριστικά τους είναι η άμεση απορροφητικότητα, η απαλή υφή και το ευχάριστο άρωμα.

Cellulite Free Serum / 200ml

Το προϊόν Cellulite Free Serum είναι μια ενισχυμένη σύνθεση λιποδιαλυτικής δράσης, που βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, μειώνει το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα 1ου-2ου-3ου-4ου ενώ επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος.

Πλεονεκτήματα / Οφέλη

• Πατενταρισμένο μίγμα, πλούσιο σε Καφεΐνη, Ξανθίνη και Θεοβρομίνη, που ενεργοποιεί τη λιπόλυση, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και περιορίζει τον όγκο των λιποκυττάρων

• Ολιγοπεπτίδιο τελευταίας γενιάς που επαναφέρει την ελαστικότητα του δερματικού ιστού

• Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού, για ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και αντιφλεγμονώδη δράση

• Χωρίς Paraben / Ευχάριστο άρωμα

Τρόπος χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά πρωί ή και βράδυ σε καθαρό δέρμα, σε περιοχές όπως μηροί, χέρια, στήθος με κυκλικές κινήσεις, έως ότου απορροφηθεί το προϊόν. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Διανομή / Τιμή

Το προϊόν έχει λιανική τιμή €26.40 και διατίθεται σε φαρμακεία & στο e-shop www.youthlab.com.

Firmness Body Cream / 200ml

Το προϊόν Firmness Body Cream είναι μια κρέμα σώματος πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, που συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας, τονώνει και συσφίγγει, αποκαθιστώντας το τραχύ, αφυδατωμένο δέρμα.

Πλεονεκτήματα / Οφέλη

• Καφεΐνη, Lysolecithin και Eκχύλισμα Coleus, ενεργοποιούν τη λιπόλυση

• Σύμπλεγμα 3 Body Complex, συμβάλλει στη σύσφιγξη του δέρματος, επαναφέρει τον τόνο και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας

• Soybean Germ Extract, ενυδατώνει την επιδερμίδα και επαναφέρει την ελαστικότητα και την απαλότητά της.

• Χωρίς Paraben / Ευχάριστο άρωμα

Τρόπος χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά πρωί ή και βράδυ σε καθαρό δέρμα σε όλο το σώμα, δίνοντας έμφαση σε περιοχές όπως μηροί, χέρια, στήθος με κυκλικές κινήσεις. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Διανομή / Τιμή

Το προϊόν έχει λιανική τιμή €21.60 και διατίθεται σε φαρμακεία & στο e-shop www.youthlab.com.

Λίγα λόγια για τα YOUTH LAB

• Τα ΥOUTH LAB. είναι ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2013 από την DERMACON, εταιρεία με 20ετη εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής.

• Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες της ζωντανής στοιβάδας της επιδερμίδας, προκειμένου να προάγουν το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος!

• Tα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, όπως το βραβείο Red Dot Award “Communication Design 2013” και το ελληνικό βραβείο Ermis Silver Award 2013, ενώ διακρίθηκαν στα Vita Awards 2013 του περιοδικού Vita ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία. Η πιο πρόσφατη διάκριση είναι στα Vita Awards 2014 και αφορά την CC Complete Cream SPF 30 _ Oily Skin που ανακηρύχθηκε προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία CC Creams από το περιοδικό Vita | Mάρτιος 2015.

• Η συλλογή YOUTH LAB. απαρτίζεται από 20 δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και χωρίζονται στις κάτωθι κατηγορίες: Kαθαριστικά προσώπου, Eνυδατικά προσώπου, Aντιγηραντικές συνθέσεις, Φροντίδα σώματος και Αντιηλιακά.