ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Για το μεταβολισμό της επιδερμίδας σου τι κάνεις;

Ο μεταβολισμός του σώματός μας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, η άσκηση, η διατροφή, κ.α...

Για το μεταβολισμό της επιδερμίδας σου τι κάνεις;

Καθημερινά κάνουμε διάφορες ενέργειες για να τον ενισχύσουμε, όπως να πίνουμε 7 ποτήρια νερό, να τρώμε ένα καλό πρωί, να πίνουμε φρέσκο χυμό φρούτων αλλά και να αθλούμαστε.. Τι κάνουμε όμως για το μεταβολισμό της επιδερμίδας μας;

Ο μεταβολισμός της επιδερμίδας επιτρέπει στο δέρμα να αμύνεται στους εξωτερικούς παράγοντες και να διατηρεί τη νεότητά του. Με το πέρασμα του χρόνου αλλά και λόγω παραγόντων όπως η ηλιακή ακτινοβολία και οι ελεύθερες ρίζες, ο μεταβολισμός της επιδερμίδας μας υπολειτουργεί. Όπως λοιπόν υπάρχουν τρόποι να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό του σώματός μας, υπάρχει και τρόπος να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό της επιδερμίδας μας. Τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. καταφέρνουν ακριβώς αυτό, δηλαδή να ενισχύσουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας μας για να μας χαρίσουν ορατά πιο νεανική αλλά και υγιή όψη!

Η ΥOUTH LAB. είναι μια ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013 και αποτελείται από προηγμένες φόρμουλες βασισμένες σε φυσικά, φυτικά αλλά και βιο-τεχνολογικά συστατικά. Τα προϊόντα YOUTH LAB. επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, που ενεργοποιούν τις μεταβολικές λειτουργίες της ζωντανής στοιβάδας της επιδερμίδας.

Έτσι οι ινοβλάστες (τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο) ενεργοποιούνται και το δέρμα αποκτά τη χαμένη του σφριγηλότητά του. Ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων αυξάνεται και έτσι αυξάνεται και η διατήρηση της υγρασίας και της ελαστικότητας του δέρματος, προλαμβάνοντας ή διορθώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Η σειρά της YOUTH LAB. απαρτίζεται από gel καθαρισμού, ενυδατικές και CC κρέμες, προϊόντα αντιγήρανσης, αντηλιακά, περιποίηση σώματος και νέες μάσκες προσώπου! Έχουν υφές που θα σας ενθουσιάσουν καθώς απορροφώνται εύκολα χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα με ευχάριστα διακριτικά αρώματα .

Είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, γλουτένη ή επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες.

Διατίθενται σε φαρμακεία, επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στο www.youthlab.com

«Ενίσχυσε τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σου για ορατά πιο νεανική και υγιή όψη» είναι το βασικό μήνυμα στα 4 διαφορετικά spot που προβάλλονται και στη τηλεόραση.