ΟΜΟΡΦΙΑ

Κιρσοί τέλος - Τώρα!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από τους κιρσούς!

Κιρσοί τέλος - Τώρα!

Επειδή δεν είναι μόνο αισθητικό πρόβλημα, επειδή σας ταλαιπωρούν κι επειδή καλό είναι να κάνετε την επέμβαση πριν το καλοκαίρι.

Ας αρχίσουμε από τη γενική εικόνα. Το 25% των ενήλικων ανδρών και γυναικών στη χώρα μας πάσχει από κιρσούς. Οι κιρσοί είναι φλεβική πάθηση κυρίως των κάτω άκρων –αν και κιρσοί μπορεί να εμφανιστούν και σε άλλα σημεία του σώματος, ακόμα κι εσωτερικά!

Η γιαγιά σας ίσως λέει ότι οι κιρσοί «πρέπει να ωριμάσουν» αλλά αξίζει να μάθετε τι λέει η σύγχρονη ιατρική επιστήμη για τους κιρσούς.

- Όποιος έχει πρόβλημα κιρσών, πρέπει να απευθύνεται σε Αγγειοχειρουργό με εξειδίκευση στις φλεβικές παθήσεις, κυρίως γιατί είναι καλά ενημερωμένοι για τις σημαντικές εξελίξεις στην ιατρική αντιμετώπιση των κιρσών.

- Είναι φλεβική πάθηση, με κληρονομικά αίτια κυρίως.

- Στην αρχή είναι μόνο αισθητικό πρόβλημα, αλλά με τον καιρό επιφέρουν αίσθημα κόπωσης, πόνους, δυσκολία στην κίνηση και μπορεί να καταλήξουν σε επικίνδυνα φλεβικά έλκη.

- Η αντιμετώπισή τους γίνονται εύκολα, ανώδυνα κι αποτελεσματικά.

- Υπάρχουν πολλές, σίγουρες και ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι κατά των κιρσών: Laser, steam, αφρός, μικροφλεβεκτομές είναι κάποιες από αυτές, και συχνά συνδυάζονται μεταξύ τους.

- Πρέπει πάντα να γίνεται ασφαλής διάγνωση με triplex φλεβών και αιμοδυναμικός έλεγχος.

- Η επέμβαση από ειδικευμένο Αγγειοχειρουργό γίνεται χωρίς γενική αναισθησία ή επισκληρίδιο, ούτε καν μέθη.

- Αμέσως μετά την επέμβαση, ο ασθενής φεύγει περπατώντας, χωρίς πόνους.

- Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβαση, είναι πολύ εντυπωσιακή η ιατρική κι αισθητική αποκατάσταση του προβλήματος –και επιπλέον θα έχετε μια ένδειξη ότι ο Αγγειοχειρουργός σας έχει εμπειρία σε ανάλογες επεμβάσεις.

Τώρα που ξέρετε τα επιστημονικά δεδομένα, μπορείτε να δώσετε μόνοι σας την απάντηση στο ερώτημα: «Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από τους κιρσούς;»

Αμέσως μόλις το αποφασίσετε.

Είναι εύκολο, γρήγορο, ανώδυνο, αποτελεσματικό, δεν έχετε κανένα λόγο να το αναβάλετε, έχετε κάθε λόγο να το κάνετε αμέσως.

Ακόμα, μεγάλη αξία έχει και η αισθητική αποκατάσταση της περιοχής. Για ποιο λόγο να έχετε μόνιμο πρόβλημα με την εμφάνιση των ποδιών σας και να προσπαθείτε συνεχώς να το κρύβετε;

Φυσικά, το ίδιο ισχύει για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες.

Αυτή είναι η έγκυρη κι επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση του VEIΝCENTER. Μάθετε τα πάντα για τις ευρυαγγείες, τους κιρσούς κι όλες τις φλεβικές παθήσεις των κάτω άκρων στο www.veincenter.gr.