ΟΜΟΡΦΙΑ

Χάνετε μαλλιά; Ξέρουμε πώς θα τα... βάλετε στη θέση τους!

Τριχόπτωση: Μια λέξη που κάνει πολλούς να δυσανασχετούν, να αγχώνονται και να καταλήγουν να μετρούν μία μία τις τρίχες μέσα στο νιπτήρα.

Χάνετε μαλλιά; Ξέρουμε πώς θα τα... βάλετε στη θέση τους!

Και αν αρχίσει να φαίνεται; Με τις μικροΐνες του KMax Milano, τίποτα δεν θα φαίνεται!

Η λύση ήρθε κατευθείαν από την Ιταλία. Οι μικροΐνες KMax Milano κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία και επομένως η όλη διαδικασία παραγωγής σε όλες τις φάσεις της πληροί τα πρότυπα της ποιότητας και της ασφάλειας που απαιτούνται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Η 100% φυσική σύνθεση των μικροϊνών του KMax Milano δεν περιέχει χημικές χρωστικές και συντηρητικά και είναι δερματολογικά ελεγμένες.

Kmax Milano jp

ΚΜax Milano Hair Fibers: Προϊόντα για την τριχόπτωση, την αραίωση μαλλιών και την αλωπεκία

Το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, χαρίζοντάς τους άμεσα και φυσικά εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

Είναι το μυστικό των stars με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, που τους χαρίζει φυσικά, πυκνά μαλλιά σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! Δοκιμάστε το κι εσείς και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας γρήγορα και οικονομικά!

Πώς λειτουργεί

PRIN META 1 jp

Οι μικροΐνες KMax Milano αποτελούνται από φυσική κερατίνη υψηλής ποιότητας, της ίδιας πρωτεΐνης που συνθέτει τα μαλλιά μας. Οι μικροΐνες μαγνητίζονται από τον φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και παραμένουν στη θέση τους μέχρι το επόμενο λούσιμο.

iPiccy collagelllll

Διατίθενται σε 9 φυσικές αποχρώσεις και σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Διαρκούν για περισσότερες από 200 χρήσεις (refill size) και σας εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά φυσικό ΚΑΙ πυκνό αποτέλεσμα.

Γιατί να διαλέξω το KMax Milano;

Για το εξαιρετικό του αποτέλεσμα!

dermamed 2 jp

Οι μικροΐνες KMax Milano από φυσική κερατίνη υψηλής ποιότητας είναι ολόιδιες με τα φυσικά μαλλιά! Παρασκευάζονται από φυσικό, αγνό, παρθένο μαλλί με αποτέλεσμα να αναμειγνύονται τέλεια με τα μαλλιά σας, χωρίς να γίνονται ποτέ αντιληπτές, όσο κοντά και αν πλησιάσει κανείς!

Γιατί είναι ασφαλές!

Οι μικροΐνες K-Max Milano είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία και όλη η διαδικασία παραγωγής πληροί τα πρότυπα της ποιότητας και της ασφάλειας, που απαιτούνται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας στον τομέα των καλλυντικών. Το KMax Milano έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό CE 1223/2009 στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP), αρ. 1116192.

Με τις φυσικές, βιολογικές ίνες KMax Milano, που δεν περιέχουν χημικά, είστε ασφαλείς και ταυτόχρονα η εμφάνιση των μαλλιών σας είναι απόλυτα φυσική και πυκνή!

group 1

Οι μικροΐνες KMax Milano διατίθενται σε 9 φυσικές αποχρώσεις και σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Διαρκούν για περισσότερες από 200 χρήσεις (refill size) και σας εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλη τη σειρά προϊόντων Kmax Milano στο kmax.gr ή καλέστε όλο το 24ωρο στο 210-8056000.