Η απάντηση στη φωτογήρανση : αντηλιακό προσώπου με αντιγηραντική δράση !

Η ηλιακή ακτινοβολία, και ειδικά η υπεριώδης ακτινοβολία, επιταχύνει τη γήρανση της επιδερμίδας μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι ακτίνες UVA μπορούν να φτάσουν στο δέρμα σας ενώ βρίσκεστε σε εσωτερικό, εξωτερικό χώρο, στο αυτοκίνητο και σχεδόν παντού. Αυτή η υπεριώδης ακτινοβολία προκαλεί τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Στη συνέχεια, οι ελεύθερες ρίζες διασπούν τις πρωτεΐνες στο δέρμα και προκαλούν βλάβες τόσο στα κύτταρα όσο και στο DNA. Ευτυχώς, το σώμα σας έχει μια φυσική άμυνα ενάντια σ’ αυτές τις ελεύθερες ρίζες, την παραγωγή αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ακτινοβολίας. Όταν όμως ο αριθμός των ελεύθερων ριζών αυξάνεται πολύ τα αντιοξειδωτικά δεν μπορούν τις καταστρέψουν και εμφανίζεται το φαινόμενο του οξειδωτικού στρες που οδηγεί στη γήρανση της επιδερμίδας.

Η χρόνια απορρόφηση της υπεριώδους ακτινοβολίας οδηγεί σε φωτογήρανση, ηλιακό έγκαυμα, και καρκινογένεση. Στο φωτογηρασμένο δέρμα, το πάχος της επιδερμίδας μπορεί να μειωθεί και να εμφανιστούν σημάδια όπως κηλίδες, πανάδες, κοκκινίλες, ρυτίδες, δυσχρωμίες, κλπ. Τα σημάδια αυτά εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο γιατί είναι το πιο εκτεθειμένο σημείο του σώματός μας. Τα σημάδια αυτά τα ονομάζουμε, σημάδια φωτογήρανσης. Η φωτογήρανση είναι επίσης γνωστή ως δερματοθηλίωση και εμφανίζεται συχνότερα σε ανοιχτού τύπου δέρματος ανθρώπους που έχουν περάσει πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους λόγω εργασίας ή αθλημάτων ή άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων ή χρήσης σολάριουμ. Το 80% των σημαδιών στο δέρμα οφείλονται στην ακτινοβολία του ήλιου και όχι στην ηλικία.

Η χρήση αντηλιακών προσώπου ευρέως φάσματος 365 ημέρες το χρόνο στην ρουτίνα κάθε γυναίκας, ως το τελευταίο βήμα περιποίησης της επιδερμίδας έχει πολλαπλά οφέλη, με το σπουδαιότερο όλων να είναι πως επιβραδύνει τη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας μας που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία. Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος για φωτογήρανση, όταν μπορούμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας όμορφο για δεκαετίες, αν απλώς το φροντίσουμε με εξειδικευμένα προϊόντα.

To Capital Soleil UV-Age Daily είναι η ιδανική αντιγηραντική αντιηλιακή κρέμα προσώπου που προσφέρει:

  • Ευρέως φάσματος αντηλιακή προστασία UVB/UVA γιατί με την τεχνολογία NETLOCK τα φίλτρα UV αιχμαλωτίζονται μέσα σε μικροσταγονίδια τζελ, σχηματίζοντας ένα εξαιρετικά λεπτό και ανθεκτικό προστατευτικό φιλμ που εμποδίζει τις ακτίνες του ήλιου να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα μας.
  • Ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού χάρη στα κλάσματα προβιοτικών και το πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, Ιαματικό ιαματικόφαιστειακό Ηφαιστειακό νερό της Vichy.
  • Αποτελεσματική δράση ενάντια στις ρυτίδες εξαιτίας των πεπτιδίων που ‘’γεμίζουν’’ το δέρμα.
  • Διόρθωση των σημαδιών φωτογήρανσης, των σκούρων κηλίδων (-27%).

Το αντηλιακό προσώπου Capital Soleil UV-Age Daily μπορείτε να το βρείτε σε δύο τύπους, με χρώμα και χωρίς χρώμα. Αφήνει την επιδερμίδα ν’ αναπνέει, δεν είναι κολλώδες (98%), ούτε λιπαρό, και δεν αφήνει λευκά ίχνη υπολείμματα (98%). Η συγκεκριμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι υποαλλεργική, δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμη και για τις 100% ευαίσθητες.

Ας μην αφήσουμε τα σημάδια της φωτογήρανσης να εμφανιστούν στην επιδερμίδα μας, ας δοκιμάσουμε την αντιγηραντική αντιηλιακή κρέμα προσώπου της Vichy που προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, διορθώνει τα σημάδια στην επιδερμίδα μας και βελτιώνει ορατά την όψη του προσώπου μας!