Μάσκα ενυδάτωσης για λεπτά και αδύναμα μαλλιά

Πολλοί από εμάς, δεν δίνουμε στα μαλλιά μας την ίδια προσοχή και φροντίδα που δίνουμε στο δέρμα μας. Προκαλούμε μεγάλη ζημιά στα μαλλιά μας μέσω του συχνού styling και της έκθεσής τους σε χημικές και περιβαλλοντικές βλάβες. Γι’ αυτό τα μαλλιά μας φαίνονται θαμπά, φριζαρισμένα και άτονα. Οι μάσκες μαλλιών είναι προϊόντα βαθιάς περιποίησης μαλλιών που παρασκευάζονται από θρεπτικά συστατικά όπως έλαια, βούτυρο, μέλι, κλπ και παρέχουν πιο εντατική περιποίηση από τις μαλακτικές κρέμες. Πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκα μαλλιών μία ή δύο φορές την εβδομάδα, γιατί :

Ενυδατώνει : Οι μάσκες ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά. Έχουν φυσικά ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά που διεισδύουν στο στέλεχος της τρίχας και διατηρούν τα μαλλιά μας ενυδατωμένα για μεγαλύτερες περιόδους, καθώς η υγρασία δεν διαφεύγει στην ατμόσφαιρα. Έχοντας την υγρασία κλειδωμένη, τα μαλλιά μας γυαλίζουν και είναι πιο λαμπερά.

Σταματά το σπάσιμο : Τα μαλλιά αποτελούνται από μια ισχυρή ινώδη πρωτεΐνη που ονομάζεται κερατίνη. Σε κανονικές συνθήκες, οι τρίχες μπορούν να γίνουν μακριές και δυνατές χωρίς κανένα σπάσιμο. Αλλά η περιβαλλοντική ζημιά, το συνεχές styling και τα σκληρά καλλυντικά μαλλιών κάνουν τα μαλλιά εύθραυστα και σπάνε. Οι μάσκες μαλλιών μπορούν να αντιστρέψουν τις βλαβερές συνέπειες ενισχύοντας τα μαλλιά μας με θρεπτικά συστατικά.

Προστατεύει από τη φθορά : Οι μάσκες φροντίδας μαλλιών ενισχύουν τα μαλλιά μας με θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες που βοηθούν στην προστασία τους από περιβαλλοντικές και χημικές βλάβες. Αντιθέτως, τα μη φροντισμένα μαλλιά θα καταστραφούν εύκολα επειδή δεν υπάρχει κανένα στρώμα προστασίας μεταξύ των μαλλιών και του εργαλείου styling, των χημικών ουσιών ή του περιβάλλοντος.

Θρέφει το τριχωτό της κεφαλής μας : Ένα υγιές κεφάλι μαλλιών είναι αδύνατον να υπάρχει χωρίς μια ισχυρή βάση, δηλαδή ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής. Οι μάσκες είναι ένα από τα καλύτερα καλλυντικά που μπορούμε να χρησιμοποιούμε γιατί καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής μας και του παρέχουν υγρασία, αποτρέποντας έτσι την ξηρότητα και τον κνησμό (όσες είναι κατάλληλες για τοποθέτηση στο τριχωτό).

H μάσκα ενυδάτωσης Masque Reconstituant της σειράς Genesis της Kérastase, είναι ιδανική για αδύναμα μαλλιά με τάση να σπάνε. Η πλούσια σύνθεσή της, προσφέρει εντατική θρέψη, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας.

ΠΡΙΝ

Η εξειδικευμένη Masque Chroma Filler της σειράς Chroma Absolu της Kérastase, είναι μια πλούσια μάσκα βαθιάς αναζωογόνησης & κατά του πορώδους. Ειδικά σχεδιασμένη για μαλλιά με μέτρια έως χονδρή τρίχα. Η μάσκα αυτή διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας ενισχύοντας τη δύναμη & την αντοχή της, μειώνοντας το πορώδες της.

Το ενδυναμωτικό μαλακτικό Fondant Renforçateur είναι η πιο κατάλληλη για αδύναμα, λεπτά μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Επανορθώνει την τρίχα και ενισχύει τη φυσική της αντοχή μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας.

Όποια και αν είναι η ανάγκη των μαλλιών σας, η Kérastase μπορεί να σας βοηθήσει. Ζητήστε από τον κομμωτή σας, να χρησιμοποιήσει τη μάσκα που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας και απολαύστε τα μαλλιά σας όμορφα και με υγιή όψη!