Αναγέννηση επιδερμίδας: Αποκάλυψε τη φυσική σου ομορφιά !

Θα ήθελες να δεις την επιδερμίδα σου στην καλύτερη εκδοχή της; Το άψογο δέρμα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και σε κάνει να φαίνεσαι πολύ νεότερη, ανεβάζοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου. Ακόμη κι αν η επιδερμίδα σου δεν έχει πολλές ατέλειες, έχει όμως κι άλλες δυνατότητες και ίσως να μη φαντάζεσαι καν πόσο πιο όμορφη, υγιής και νεανική θα μπορούσε να δείξει! Πολλοί λόγοι εμποδίζουν τη φυσική σου ομορφιά να αποκαλυφθεί στο μάξιμουμ! Εσύ όμως θες να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου και να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητές σου να δείξεις εντυπωσιακή!

Ποιοι είναι οι παράγοντες που υποβαθμίζουν την ποιότητα της επιδερμίδας σου;

Η φθορά και η γήρανση του δέρματος οφείλεται σε εσωγενείς και εξωγενείς παράγοντες. Η εσωγενής γήρανση καθορίζεται από τα γονίδια και το βιολογικό μας ρολόι γι’αυτό και δεν μπορούμε να την ελέγξουμε. Ωστόσο το 90% των σημαδιών γήρανσης εμφανίζονται νωρίτερα απ' ότι ήταν γενετικά προκαθορισμένο. Η πρόωρη γήρανση σχετίζεται με τον τρόπο ζωής μας. Έχεις σκεφτεί πόσο επιβαρύνει το δέρμα σου τo σύγχρονο έντονο lifestyle στην πόλη; Άγχος, ατμοσφαιρική ρύπανση, ακτινοβολία από τις ηλεκτρονικές συσκευές, ανεπαρκείς ώρες ύπνου, καθιστική ζωή, junk food, αλκοόλ και η λίστα συνεχίζεται! Κάπως έτσι καταλήγει η ηλικία του δέρματός μας να είναι μεγαλύτερη από την βιολογική μας ηλικία. Ωστόσο, το αισιόδοξο είναι ότι σε αντίθεση με τους εσωγενείς γενετικούς παράγοντες, οι εξωγενείς περιβαλλοντικοί παράγοντες που ευθύνονται για το μεγαλύτερο ποσοστό της γήρανσης είναι αντιμετωπίσιμοι και αναστρέψιμοι.

h01.jpg

Πως μπορείς να επαναφέρεις την υγιή και νεανική όψη της επιδερμίδας σου;

Όλες οι εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται καθημερινά η επιδερμίδα μας πολλαπλασιάζουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για την οξειδωτική της φθορά. Ως αποτέλεσμα η φυσική άμυνα του δέρματος δεν επαρκεί. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα προϊόν με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Εμείς ψάξαμε για το προϊόν που διαθέτει τη μεγαλύτερη επιστημονική έρευνα και σου προτείνουμε την Histoplastin Red®! Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναγεννητικές της ιδιότητες τεκμηριώνονται από έρευνα που διήρκεσε για περισσότερα από 40 χρόνια! Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Από τις πρώτες εφαρμογές απομακρύνεται η θαμπή και κουρασμένη όψη, το δέρμα ηρεμεί και το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και φρέσκο. Με καθημερινή χρήση πρωί και βράδυ οι ρυτίδες μειώνονται, το δέρμα γίνεται λείο και σφριγηλό. Η αναγεννημένη όψη του προσώπου σου και η άψογη επιδερμίδα θα αναδείξουν τη φυσική σου ομορφιά !

h02.png

Διάλεξε την Histoplastin Red® που ταιριάζει στον δικό σου τύπο δέρματος για άμεση απορρόφηση. Ελαφριά υφή LIGHT TEXTURE αν έχεις λιπαρή/κανονική/μεικτή επιδερμίδα, ενώ για ακόμη πιο λιπαρή επιδερμίδα -ενδεχομένως νεανική- κυκλοφορεί η πολύ ελαφριά υφή ULTRA LIGHT TEXTURE.

Αν πάλι έχεις ξηρή/ κανονική επιδερμίδα σου ταιριάζει η πλούσια υφή Rich Texture. Για έξτρα πλούσια υφή και λάμψη αν έχεις αρκετά ξηρό ή ώριμο δέρμα, προτίμησε την κλασική Histoplastin Red® .

Σβήσε κι εσύ τις ατέλειες του προσώπου σου κι απόλαυσε την επιδερμίδα σου στα καλύτερά της, αναγεννώντας την με την Histoplastin Red®!

info
Βρες τις κρέμες Histoplastin Red στα φαρμακεία
www.histoplastin.com
www.instagram.com/histoplastin/