Οι 10 καλύτερες μάσκες αναδόμησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές

Συχνά παραμελούμε τη φροντίδα των μαλλιών μας, λόγω έλλειψης χρόνου ή, πολύ απλά, επειδή δεν το θεωρούμε τόσο σημαντικό. Οι βαφές, η θερμότητα, ακόμα και οι εξωτερικοί ρύποι, τα ταλαιπωρούν και τα καταστρέφουν. Για αυτό σας ετοιμάσαμε μια λίστα με τις 10 καλύτερες μάσκες αναδόμησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά, που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές!

1. Kerastase Masque Therapiste Μια μοναδική θεραπεία ιδανική για χοντρά, υπερβολικά επεξεργασμένα και κατεστραμμένα μαλλιά, που χρειάζονται αντοχή και επανόρθωση. Η μάσκα που ενεργεί όπως ένας επίδεσμος έκτακτης ανάγκης, για να θωρακίσει τις ίνες τις τρίχας, επιδιορθώνοντάς την και προσφέροντας ελαστικά και απαλά μαλλιά, χωρίς βάρος.

kerastase-masque-therapiste-200ml-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] Kerastase Masque Therapiste

2. CHI Argan Oil Masque Μια ακόμα εξαιρετική θεραπεία με έλαια, για επανόρθωση και αναζωογόνηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Με μια ελαφριά φόρμουλα από Argan Oil, Moringa Oil, Βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, επανορθώνει σε βάθος, θρέφει και χαρίζει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά, αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία της τρίχας.

chi-argan-oil-masque-237ml-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] CHI Argan Oil Masque

3. L'Oreal Professionnel New Absolut Repair Golden MasqueΗ επαγγελματική, ανατρεπτική χρυσαφένια σύνθεση της επανορθώνει αμέσως κάθε τύπο μαλλιών εξασφαλίζοντας ανάλαφρο άγγιγμα. Η κρεμώδης τζελ υφή της κάνει τα μαλλιά 7 φορές πιο λαμπερά και πιο λεία, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στην τρίχα.

l-oreal-professionnel-new-absolut-repair-maska-500ml-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] L'Oreal Professionnel New Absolut Repair Golden Masque

4. Shu Uemura Ultimate Reset Masque

Η μάσκα-θεραπεία εντατικής επανόρθωσης που ειναι ιδανική για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά λόγω ντεκαπάζ, βαφής, περμανάντ ή ισιωτικής. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ρυζιού, διαθέτει ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες, προσφέροντας πειθαρχία, από τη ρίζα ως τις άκρες.

shu-uemura-ultimate-reset-masque-200ml-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] Shu Uemura Ultimate Reset Masque

5. Kerastase Masque Force Architecte

Η κατάλληλη μάσκα για μαλλιά εξασθενημένα στο επίπεδο φθοράς 1 και 2 , που δίνει τέλος στις σπασμένες άκρες. Κάθε ίνα αναδομείται βαθιά, αναζωογονείται και γίνεται λαμπερή και λεία, αποτρέποντας την ψαλίδα.

kerastase-masque-force-architecte-200ml-normal.jpg

[Βρες το εδώ:] Kerastase Masque Force Architecte

6. Saryna Key Pure Africa Shea Damage Repair Light Butter

Φτιαγμένη εξατομικευμένα για ξηρά και φθαρμένα μαλλιά, έχει μια ιδιαίτερη σύνθεση που περιλαμβάνει φυσικές προσθήκες όπως: σιτάρι, μήλο, βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού, καθώς και αμινοξέα. Η μάσκα αυτή περιποιείται και επανορθώνει τα μαλλιά χαρίζοντας υγειά, λάμψη και απαλότητα.

saryna-key-pure-africa-shea-damage-repair-light-butter-300m-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] Saryna Key Pure Africa Shea Damage Repair Light Butter

7. CHI Deep Brilliance Deep Protein Masque

Υπέροχη μάσκα η οποία ανασυνθέτει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από ελαιόλαδο & Monoi Oil. Παράλληλα μια πλούσια σε πρωτεΐνες φόρμουλα από φυσικά αιθέρια έλαια, βότανα, αρωματικά φυτά, και βιταμίνες κάνει τα μαλλιά πιο ισχυρά, και άκρως διαχειρίσιμα.

chi-deep-brilliance-deep-maska-mallion-237ml-normal.jpg

[Βρες το εδώ:] CHI Deep Brilliance Deep Protein Masque

  1. Shu Uemura Silk Bloom Masque

Άλλη μια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά με απίστευτα αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με το Ceramide και τη βιταμίνη E, το έλαιο argan συμβάλλει στην αναδόμηση των φθαρμένων μαλλιών, δίνοντας στην τρίχα δομή, δύναμη, ζωντάνια και μεταξένιο άγγιγμα.

shu-uemura-silk-bloom-masque-200ml-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] Shu Uemura Silk Bloom Masque

9. L'Oreal Professionnel New Absolut Repair Μάσκα

Μια εκπληκτική μάσκα εμπλουτισμένη με Gold Quinoa και πρωτεΐνη, που αναδομεί αμέσως τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η επαγγελματική, βουτυρένια υφή της αφήνει τα μαλλιά 7x πιο λαμπερά και πιο λεία, για μεγαλύτερο έλεγχο στο φορμάρισμα.

1673955409977-476269274-l-oreal-professionnel-new-absolut-repair-maska-500ml-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] L'Oreal Professionnel New Absolut Repair Μάσκα

  1. Nioxin Deep Repair Hair Masque

Τελευταία, αλλά εξίσου αποτελεσματική, μια ακόμα θεραπεία που βοηθά στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας της τρίχας, μειώνοντας το σπάσιμο. Περιποιείται τα μαλλιά σε βάθος και τα κάνει πειθαρχημένα και λεία ενώ συγχρόνως βοηθάει στην προστασία του μήκους των βαμμένων μαλλιών προσφέροντάς τους ζωντάνια.

nioxin-deep-repair-hair-masque-150ml-enlarge.jpg

[Βρες το εδώ:] Nioxin Deep Repair Hair Masque

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των Ariane.

Ariane eshop: ariane.gr

Κομμωτήρια Ariane: ariane-coiffure.gr