Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αντηλιακά spray

Αν ψάχνετε, ένα προϊόν που θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή προστασία δροσίζοντας την επιδερμίδα σας, επιλέξτε ένα αντηλιακό σπρέι. Τα αντιηλιακά προσώπου και σώματος σε spray είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προστατευτείτε από τον ήλιο ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως η πλάτη. Επιπλέον, τα παιδιά βλέπουν το αντιηλιακό spray σαν παιχνίδι και το επαναλαμβάνουν εύκολα.

Χρήσιμες συμβουλές

  1. Ανακινήστε τη φιάλη πριν τη χρήση για να διασφαλίσετε ότι τα συστατικά έχουν αναμειχθεί. Κρατήστε το μπουκάλι 6-8 cm μακριά από την επιδερμίδα σας κατά την εφαρμογή.
  2. Ψεκάστε ομοιόμορφα ολόκληρο το σώμα σας καθώς και τα δύσκολα σημεία όπως οι ώμοι σας. Αφού ψεκάσετε, τρίψτε το αντηλιακό για ν’ απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας.
  3. Μην το ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπό σας. Αν χρειαστεί να βάλετε στο πρόσωπό σας, ψεκάστε πρώτα λίγο στα χέρια σας και μετά χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.
  4. Αποφύγετε τον ψεκασμό απευθείας στον άνεμο. Αυτό θα κάνει το αντιηλιακό spray να διασκορπιστεί και θα δυσκολευτείτε να το απλώσετε ομοιόμορφα. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να βάζετε αντηλιακό πριν βγείτε έξω.
  5. Όταν περνάτε χρόνο στον ήλιο μπορεί να βλάψετε την επιδερμίδα σας και να εμφανίσει κηλίδες γήρανσης ή ακόμα και καρκίνο του δέρματος. Για να μειώσετε τις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία, χρησιμοποιήστε ευρέως φάσματος αντηλιακό που προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF30.
vichy1.jpg

Η σειρά αντηλιακών σπρέι για ενήλικες και παιδιά, Capital Soleil Cell Protect Water Fluid SPF 30 & SPF50 & Kids παρέχει προηγμένη αντηλιακή προστασία σε 4 επίπεδα δράσης (UVB, UVA, ΜΑΚΡΕΣ UVA & αντιοξειδωτική δράση) προλαμβάνοντας τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα, ακόμα και σε κυτταρικό επίπεδο.

Το αντηλιακό νερό σε σπρέι με ανάλαφρη και δροσερή υδάτινη αίσθηση, έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός αντηλιακού Capital Soleil. Τα Solar Protective Water Spray SP30 & SPF50 για λαμπερό μαύρισμα, παρατείνουν το μαύρισμά σας για 1 μήνα, ενώ τα Solar Protective Water Spray SP30 & SPF50 για ενυδάτωση, προσφέρουν αποτελεσματική 24ωρη ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Και φυσικά, υπάρχουν και τα παιδικά αντηλιακά σε σπρέι Capital Soleil Spray SPF50+ & Capital Soleil SPF50+ Κατά της Άμμου, που έχουν ενυδατική και απαλή υφή για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας των παιδιών από την ηλιακή ακτινοβολία.

vichy2.jpg

6. Αποφύγετε τις ακτίνες του ήλιου μεταξύ 11:00 π.μ. και 4:00 μ.μ. Αν εσείς ή τα παιδιά σας βρίσκεστε έξω αυτές τις ώρες, πρέπει να φοράτε εκτός από αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου και αντηλιακά ρούχα για να προστατεύετε την επιδερμίδα σας.

7. Όταν επιλέγετε ένα αντηλιακό σπρέι, αποφύγετε τα συστατικά που προκαλούν δερματικές αντιδράσεις στην επιδερμίδα σας ή είναι επιβλαβή για την επιδερμίδα των παιδιών σας. Εκτός από την προστασία της επιδερμίδας σας από τις βλάβες του ήλιου, τα συστατικά του αντηλιακού σας σπρέι πρέπει επίσης, να ενυδατώνουν το δέρμα σας.

Για τους λάτρεις του νερού που έχουν επιδερμίδα με τάση αφυδάτωσης η Vichy δημιούργησε το αντηλιακό spray Capital Soleil με υαλουρονικό Οξύ Beach Protect SPF30 & SPF50 που αποτρέπει την αφυδάτωση που προκαλείται από το αλάτι και το χλώριο ενώ είναι πολύ ανθεκτικό μέσα στο νερό για 40 λεπτά.