Λύση στην τριχόπτωση με την μέθοδο Direct FUE, την πιο εξελιγμένη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών

Η αλήθεια είναι πως η τριχόπτωση είναι ένα ζήτημα που απασχολεί μεγάλη μερίδα των αντρών αλλά και των γυναικών και αυτό διότι, μεταξύ άλλων, τα μαλλιά παίζουν σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση των ανθρώπων. Η αραίωση στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής άλλωστε, μπορεί να διαταράσσει σημαντικά την ψυχολογία στον άνθρωπο, προκαλώντας στρες και άγχος, συναισθήματα τα οποία, μάλιστα, επιδεινώνουν την τριχόπτωση.

Ωστόσο, αν και πρόκειται για ένα σύνηθες φαινόμενο, το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση, με αποτέλεσμα πολλοί ευρέως διαδεδομένοι μύθοι και προκαταλήψεις γύρω από το ζήτημα της τριχόπτωσης, να επικρατούν.

Η Seneca Medical Group, ο κορυφαίος όμιλος ιατρικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης στην Ευρώπη, εφαρμόζοντας αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα, παρέχει στους ασθενείς με τριχόπτωση υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και καινοτόμα συστήματα διάγνωσης και θεραπείας της τριχόπτωσης.

metamosxeusi2.png

Οι διαφορές ανάμεσα στις τρεις διαφορετικές μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών

Η έρευνα είναι το «Α» και το «Ω» για έναν ασθενή, ο οποίος έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών. Άλλωστε, η γνώση γύρω από τη διάγνωση, τη θεραπεία και το αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο, για μία 100% αποτελεσματική διαδικασία. Και επειδή, οι μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE, FUE και FUT διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους, είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλα όσα χαρακτηρίζουν την καθεμία από αυτές.

Με τη μέθοδο FUT λοιπόν, αφαιρείται μία μακριά, λεπτή λωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, η οποία επιτρέπει μεγάλο αριθμό μοσχευμάτων σε μία μόνο συνεδρία, αλλά αφήνει μία γραμμική ουλή στη δότρια περιοχή, ενώ η μέθοδος FUE αντίστοιχα, πραγματοποιείται με τη συλλογή μεμονωμένων τριχοθυλακικών μονάδων από το τριχωτό της κεφαλής, με τη χρήση οπών υποδοχής, η οποία μειώνει τις ουλές αλλά μπορεί να προχωρήσει σε μεγαλύτερους χρόνους επέμβασης.

Η μέθοδος Direct FUE της Seneca ωστόσο, προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων, τα οποία δημιουργούν μία unique patient experience για κάθε ασθενή. Και αυτό, διότι χρησιμοποιεί ένα ειδικό εργαλείο εμφύτευσης, το οποίο προσφέρει ακριβή έλεγχο του βάθους, της κατεύθυνσης και της γωνίας εμφύτευσης, με αποτέλεσμα μία πιο φυσική και πυκνή εμφάνιση, ενώ συγχρόνως προκαλεί λιγότερο τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής, οδηγώντας σε ταχύτερους χρόνους ανάρρωσης, γεγονός που την καθιστά αναμφισβήτητα μία ανώτερη επιλογή για πολλούς ασθενείς.

metamosxeusi3.jpg

Τα «βήματα» για 100% φυσικό αποτέλεσμα

Εσείς λοιπόν, που το ζήτημα της τριχόπτωσης σας απασχολεί, σίγουρα αναζητάτε μία μόνιμη λύση, η οποία είναι ασφαλής, σε προσιτό κόστος και πάνω από όλα φυσική, μιας και ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που απασχολούν τους ανθρώπους που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών, δεν είναι άλλος από τις ουλές και τα σημάδια.

H Seneca Medical Group, λοιπόν, εξασφαλίζει το φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ουλές, τομές ή σημάδια, χάρη στη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE της Seneca, που χωρίζεται σε τρία απλά «βήματα», μέχρις ότου να ολοκληρωθεί ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα: Αφού λοιπόν, πραγματοποιηθεί εξατομικευμένος σχεδιασμός βάση ιατρικών πρωτοκόλλων, αναγκών και επιθυμιών του ασθενούς, επιλέγονται τα τριχοθυλάκια και εξάγονται ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή, με τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων. Στη συνέχεια, τα τριχοθυλάκια διατηρούνται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και σε ειδικό διάλυμα Hypothermosol, που ενισχύει την ανάπτυξή τους μετά την τοποθέτηση, χωρίς να διαχωρίζονται, να κόβονται ή να υπόκεινται σε οποιαδήποτε επεξεργασία, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγιστο ποσοστό φύτρωσης. Τέλος, τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται ένα προς ένα απευθείας στην πάσχουσα περιοχή με τη χρήση του Implanter, χωρίς προηγούμενη δημιουργία οπών ή σχισμών, χαρίζοντας 100% φυσικό αποτέλεσμα.

Κι όμως, πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθησία και γι’ αυτό είναι πρακτικά ανώδυνη, ενώ το «μυστικό» της επιτυχίας της, βρίσκεται στην τοποθέτηση, αφού με το ειδικό εργαλείο implanter, ορίζεται η φορά, το βάθος και η γωνία που θα τοποθετηθεί το κάθε τριχοθυλάκιο, ενώ μετά την τοποθέτησή τους τα τριχοθυλάκια αναπτύσσονται φυσικά και δεν πέφτουν.

metamosxeusi4.png

Αν σας ανησυχεί η τριχόπτωση και θέλετε να ζήσετε την αλλαγή στη ζωή σας, κερδίζοντας πίσω την αυτοπεποίθησή σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Seneca, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα συστήματα διάγνωσης, εγκρίνουν κάθε πλάνο θεραπείας ξεχωριστά και έτσι ο ασθενής απολαμβάνει την πλέον εξατομικευμένη ιατρική εμπειρία.