ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι συμβουλές των ειδικών για πιο σέξι Χριστούγεννα!

Το εορταστικό κλίμα βοηθά ώστε να δημιουργήσουμε ερωτική ατμόσφαιρα και να απελευθερώσουμε τη σεξουαλικότητά μας.

Οι συμβουλές των ειδικών για πιο σέξι Χριστούγεννα!

Το εορταστικό κλίμα βοηθά ώστε να δημιουργήσουμε ερωτικήατμόσφαιρα και να απελευθερώσουμε τη σεξουαλικότητά μας.


Δείτε τι συμβουλεύουν οι σεξολόγοι και οι σύμβουλοι ζευγαριώνώστε να εκμεταλλευτούμε κατάλληλα την πιο ρομαντική και ξέγνοιαστη εποχή τουχρόνου.


1. Ο προσωπικός Άγιος Βασίλης

Μελέτες αποδεικνύουν ότι το κόκκινο χρώμα είναι συνώνυμο μετην ανεβασμένη ερωτική διάθεση και το ρομαντισμό. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκεςανταποκρίνονται θετικά στο αντίθετο φύλο όταν επικρατεί το κόκκινο χρώμα σταρούχα και τα αξεσουάρ, δεν είναι λοιπόν αργά για να αγοράσετε μια… ιδιαίτερηχριστουγεννιάτικη στολή!


2. Δοκιμάστε σκι στον πάγο

Ακόμη και για τους ερασιτέχνες, το πατινάζ μπορεί νααποδειχθεί μια διασκεδαστική εμπειρία. Το άγγιγμα των χεριών και η επαφή για νααποφύγουμε τις πτώσεις ανεβάζουν την ερωτική διάθεση και μας φέρνουν ακόμη πιοκοντά.


3. Κλασικά τραγούδια

Τι πιο ερωτικό από τα μελωδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια; Ημουσική δημιουργεί πάντα το κατάλληλο κλίμα για να εκφραστούμε και να απελευθερωθούμε.


4. Ποιοτικός χρόνος

Μέσα στο χάος της προετοιμασίας και των κοινωνικώνυποχρεώσεων, είναι σημαντικό τα ζευγάρια να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Ένα ήσυχοαπόγευμα μπροστά στο τζάκι και πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αρκετόγια να ανέβει η ερωτική διάθεση στα ύψη.


5. Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι μια καλή αφορμή ναεκφράσουμε όσα νιώθουμε ή να αποκαλύψουμε τις απόκρυφες σκέψεις μας. Ένα γιορτινόερωτικό μήνυμα μπορεί να δώσει το σήμα για να ξεκινήσει το πραγματικό πάρτι!