ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Ό,τι μάθαμε για το sex το 2013!

Από τα οφέλη της αυτοϊκανοποίησης έως τα βαθύτερα αίτια της απιστίας,το 2013 ήταν μία χρονιά με πληθώρα ερευνών σχετικών με το σεξ.

Ό,τι μάθαμε για το sex το 2013!

Από τα οφέλη της αυτοϊκανοποίησης έως τα βαθύτερα αίτια της απιστίας,το 2013 ήταν μία χρονιά με πληθώρα ερευνών σχετικών με το σεξ.

Δείτε μερικές από τις έρευνες του 2013, που προκάλεσαναίσθηση και επιβεβαιώνουν ότι η επιστήμη του σεξ μόνο βαρετή δεν είναι και αντην αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωήμας.

Οι άνδρες που δεν κάνουν δουλειές του σπιτιού κάνουνπερισσότερο σεξ

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικόπεριοδικό «American Sociological Review», οι άντρες που κάνουν παραδοσιακά«γυναικείες» δουλειές, όπως το ξεσκόνισμα και το μαγείρεμα, κάνουν ετησίως 20φορές λιγότερες σεξ.

Οι ανδρικές ορμές φταίνε για την απιστία

Όπως υποστηρίζουν ερευνητές από τα Πανεπιστήμιο A&M, στοΤέξας, η δύναμη των σεξουαλικών ορμών των ανδρών είναι τέτοια, ώστεεξουδετερώνει την εγγενή ικανότητά τους να αντιστέκονται στους πειρασμούς.

Περισσότεροι ερωτικοί σύντροφοι, λιγότερο σεξ

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικόπεριοδικό «The Lancet», από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα ναι μεν έχειαυξηθεί ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που έχει κάποιος στη ζωή του, αλλάέχει μειωθεί η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών, ενώ η αλλαγή είναι μεγαλύτερηστις γυναίκες.

Ο αυνανισμός κάνει καλό

Ο αυνανισμός αποτελεί φυσιολογικό τμήμα της υγιούςσεξουαλικής ανάπτυξης και παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία, σύμφωνα με δύο ειδικούςστην σεξουαλική υγεία από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ.

Το σεξ δεν είναι η καλύτερη γυμναστική

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ κατέρριψε αυτόν τονευρύτατα διαδεδομένο μύθο. Όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «PLoS One», το σεξείναι μία μετρίας εντάσεως άσκηση, εφάμιλλη με την ανάβαση μιας ανηφόρας αλλάυποδεέστερη του τζόγγινγκ.

Το σεξ διώχνει τον πονοκέφαλο

Καίριο πλήγμα στην κλασική δικαιολογία «όχι απόψε αγάπη μου,έχω πονοκέφαλο» κατάφερε γερμανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό«Cephalalgia».

Κάνουν σεξ με το κινητό στο χέρι

Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, δύο στους δέκα νέους, ηλικίας18 έως 34 ετών, χρησιμοποιούν το κινητό τους την ώρα που κάνουν σεξ.

Περισσότερη φασαρία στο κρεβάτι = Καλύτερο σεξ

Δεν προσποιούνται όλοι όσοι φωνάζουν! Επιστήμονες από τοΠανεπιστήμιο του Ληντς ανακάλυψαν ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στηνέκφραση και στην ένταση της απόλαυσης από το σεξ.


7 Ιανουαρίου η πιο επικίνδυνη μέρα του χρόνου για απιστία

Όπως προέκυψε από ανάλυση της επισκεψιμότητας στις ιστοσελίδες«γνωριμιών» της Βρετανίας, στις 7 Ιανουαρίου παρατηρείται αύξηση κατά 25% στανέα μέλη των σελίδων αυτών. Πρόκειται για μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ημέρατου έτους. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό ίσως οφείλεται σε προβλήματαπου προέκυψαν στη διάρκεια των εορτών, αλλά και στο γεγονός ότι η αρχή κάθε έτουςθεωρείται από πολλούς ως ευκαιρία για ανανέωση και νέο ξεκίνημα στη ζωή.