ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τι παρατηρούν οι άνδρες όταν κάνουν sex με νέα σύντροφο

Αν θέλετε η πρώτη φορά που θα κάνετε sex με τον νέο σας σύντροφο να είναι τέλεια, τότε μία νέα έρευνα που πραγματοποίησαν Βρετανοί ερευνητές, θα σας δώσει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Τι παρατηρούν οι άνδρες όταν κάνουν sex με νέα σύντροφο

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές θέλησαν να διαπιστώσουν τι παρατηρούν οι άνδρες στις νέες συντρόφους τους, την πρώτη φορά που κάνουν σεξ μαζί τους.

Πέρα, λοιπόν, από την προφανή και αναμενόμενη απάντηση, που αφορούσε το γυναικείο στήθος, οι απαντήσεις τους στα ειδικά ερωτηματολόγια που κλήθηκαν να συμπληρώσουν, έδειχναν συγκεκριμένες τάσεις που σε τίποτα δεν είχαν να κάνουν με την εμφάνιση.

Αναλυτικά:

Αυτοπεποίθηση

Φαίνεται πως είναι από τα πρώτα πράγματα που λαμβάνουν υπόψη τους οι άνδρες, όταν πρόκειται για το σεξ. Σύμφωνα με τους ερευνητές, μάλλον είναι πιο πολύ εστιασμένοι στο πόσο άνετα νιώθει η σύντροφός τους και πόση αυτοπεποίθηση διαθέτει.

Κινήσεις

Οι πρωτότυπες και τολμηρές κινήσεις αιχμαλωτίζουν την προσοχή των ανδρών περισσότερο από το «σέξι περιτύλιγμα» της εμφάνισης.

Μάτια

Ίσως οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ότι είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτούν οι άνδρες, ωστόσο σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, φαίνεται πως τα παρατηρούν την περισσότερη ώρα. Καλό θα είναι, λοιπόν, να κρατήσετε το βλέμμα σας πάνω στο δικό του.