ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

"Το μέγεθος μετράει" στις προτιμήσεις των γυναικών. Δείτε ακριβώς πόσο πολύ...

Επιτέλους, η επιστήμη απάντησε στο ερώτημα που βασανίζει τους άντρες διαχρονικά και κάνει τις γυναίκες να... κρατούν μερικά μυστικά μόνο για τον εαυτό τους: στην επιλογή σεξουαλικού συντρόφου, το "μέγεθος" στον άντρα μετράει πολύ για τις γυναίκες.

"Το μέγεθος μετράει" στις προτιμήσεις των γυναικών. Δείτε ακριβώς πόσο πολύ...

Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, οι γυναίκες προτιμούν εμφανισιακά τους άντρες που είναι πιο ψηλοί από τον μέσο όρο, με πιο φαρδιές πλάτες και πιο στενούς γοφούς/μέση (σχήμα "V" στην πλάτη δλδ). Αυτά είναι συμπεράσματα που επιβεβαιώνονται και από παλαιότερες έρευνες.

Σε αυτή την έρευνα, ωστόσο, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το μέγεθος του πέους στους άντρες, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πόσο ελκυστικοί είναι σεξουαλικά στο αντίθετο φύλο.

Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 105 γυναικών που συμμετείχαν εθελοντικά στην διαδικασία. Οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να δουν δεκάδες εικόνες γυμνών αντρών (με τη μορφή τρισδιάστατων μοντέλων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή) και να κρίνουν το κατά πόσο τους ήταν σεξουαλικά αρεστοί/επιθυμητοί.

Διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες όχι μόνο λογαριάζουν το μέγεθος του αντρικού πέους ως προς την σεξουαλικότητα του άντρα, αλλά -σύμφωνα με τις απαντήσεις τους- οι ερευνητές κατέγραψαν ότι οι γυναίκες επέλεξαν ως τους πιο επιθυμητούς σεξουαλικούς συντρόφους εκείνους που το μέγεθος του πέους τους ήταν κατά μέσο όρο 13 εκατοστά, δηλαδή μεγαλύτερο από το 98% των αντρών της Ιταλίας.

Η έρευνα έδειξε επίσης αν και το μεγαλύτερο μέγεθος είναι πιο αρεστό στις γυναίκες, εντούτοις αυτό ισχύει κυρίως στην περίπτωση που η συνολική εμφάνιση του άντρα είναι εξίσου... εντυπωσιακή, δηλαδή σε άντρες που είναι ψηλοί, με πλάτες σε σχήμα "V" όπως προαναφέρθηκε παραπάνω.

Ο καθηγητής Michael Jennions, της Ερευνητικής σχολής Βιολογίας ANU, υποστηρίζει ότι "οι άνθρωποι έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο και πιο χοντρό πέος συγκριτικά με το μέγεθος του σώματός τους σε σύγκριση με άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά. Πιστεύεται ότι (προτού ο άνθρωπος φορέσει ρούχα) τα θηλυκά χρησιμοποιούσαν το μέγεθος του πέους σε έναν άντρα ως τον πιο καθοριστικό παράγοντα κατά την επιλογή συντρόφου, αλλά μέχρι τώρα υπήρχαν πολύ λίγα επιστημονικά στοιχεία που να το υποστηρίζουν αυτό. Τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μεγαλύτερα πέη επειδή τα θηλυκά κατά το παρελθόν είχαν περισσότερες πιθανότητες να ζευγαρώσουν με... καλά προικισμένους άνδρες".

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).

Διαβάστε επίσης:

Δείτε από ποιες ασθένειες προστατεύει ο αυνανισμός άνδρες και γυναίκες

Έρευνα σεξ: Αρέσει στους άνδρες, δεν το ξέρουν οι γυναίκες

Ανδρική και γυναικεία αυτοϊκανοποίηση: Σοκαριστικά δεδομένα που δεν έχετε ξανακούσει!

Ποιο μέγεθος προτιμούν οι γυναίκες για σχέση και ποιο για one night stand!