ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τρία θαυματουργά βότανα για καλύτερη στύση

H υγιεινή διατροφή, η συστηματική γυμναστική και η αντιμετώπιση του καθημερινού στρες είναι τρία απαραίτητα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρει κάθε άντρας για να «προστατεύσει» τη στύση του.

Τρία θαυματουργά βότανα για καλύτερη στύση

Το φαρμακείο της φύσης διαθέτει όμως τρία ακόμη ισχυρά «όπλα» που εκτοξεύουν την ερωτική ζωή του άντρα. Δείτε ποια είναι αυτά.

1. Γιοχίμπ (Yohimbe)

1herb

Το βότανο προέρχεται από το φλοιό του αειθαλούς αφρικανικού δέντρου Pausinystalia yohimbe. Ενισχύει τη ροή αίματος και τα νευρικά σήματα προς τα γεννητικά όργανα. Δε συνιστάται για άντρες που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για νεφροπάθειες.

2. Γκίγκο Μπιλόμπα (Ginkgo biloba)

2herb

Πρόκειται για το εκχύλισμα των φύλλων του φυτού γκίγκο, το οποίο ευδοκιμεί στην Κίνα. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της κακής κυκλοφορίας και της κόπωσης. Σουηδοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ενεργά συστατικά στα φύλλα του φυτού συμβάλλουν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και παράλληλα διευκολύνουν τη ροή του αίματος.

3. Τζίνσενγκ

3herb

Εξαιρετικά δημοφιλές στην Κίνα, το τζίνσενγκ θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες, καθώς «απορροφά» την κορτιζόλη, ευρύτερα γνωστή ως «η ορμόνη του στρες», και την αδρεναλίνη. Κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα έδειξε ότι το βότανο παρατείνει σημαντική τη στύση και καθυστερεί την εκσπερμάτιση.

Διαβάστε επίσης:

Ο κύκλος ζωής της στύσης: Γιατί αλλάζει με την ηλικία
Φαγούρα στα γεννητικά όργανα: Πού μπορεί να οφείλεται
Το μέσο μέγεθος του πέους ανά τον κόσμο (γράφημα, χάρτης & πίνακας)