ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Μεγάλο στήθος για 24 ώρες με μια απλή ένεση! (βίντεο)

Ένα πλούσιο μπούστο στη γυναίκα είναι ο κρυφός (ή και φανερός) πόθος όχι μόνο των αντρών αλλά και των ίδιων των γυναικών στην πλειοψηφία τους.

Μεγάλο στήθος για 24 ώρες με μια απλή ένεση! (βίντεο)

Και μπορεί οι πλαστικές επεμβάσεις μεγέθυνσης στήθους να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες δεκαετίες, ωστόσο οι περισσότερες γυναίκες έχουν ενδοιασμούς (οικονομικούς και μη) και τελικά δεν επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό.

Τώρα, ένας πλαστικός χειρουργός από τη Ν. Υόρκη, ο Norman M. Rowe, έρχεται να δώσει τη λύση που πολλές γυναίκες ονειρεύονται: με μια ένεση το στήθος της γυναίκας μεγαλώνει για χρονική περίοδο 24 περίπου ωρών και μετά επανέρχεται στο φυσιολογικό του μέγεθος!

Η τεχνική πήρε την ονομασία "Insta Breast" από τις λέξεις "instant" (άμεσο) και "breast" (στήθος) και πρωτοεφαρμόστηκε από τον δρ. Rowe ως ένας τρόπος για να βλέπουν οι γυναίκες που τον επισκέπτονταν για να κάνουν επέμβαση αυξητικής στήθους, πώς θα φαίνεται το στήθος τους μετά από την επέμβαση και να κρίνουν αν θέλουν όντως να προχωρήσουν στην επέμβαση ή όχι.

1insta

Αλλά αυτή η τεχνική φαίνεται πως αποδεικνύεται "χρυσωρυχείο" για τον δρ. Rowe, αφού πλέον κοστολογείται μεταξύ 2.500 και 3.500 δολαρίων, σύμφωνα με το ABC News.

Υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι στην όλη διαδικασία. Οι γιατροί προειδοποιούν μέσω του ABC News ότι κάθε φορά που τοποθετείται μια βελόνα ή ένα νυστέρι στο δέρμα, υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, νευρικής βλάβης, ή αιματώματος.

Από την πλευρά του ο δρ. Rowe υποστηρίζει ότι όσο εφαρμόζει το "Insta Breast" δεν έχει παρατηρήσει κάποιο περιστατικό μόλυνσης. Υποστηρίζει ότι ο ειδικός ορός που εγχέεται στο στήθος απορροφάται από τον οργανισμό χωρίς κανένα πρόβλημα μετά από μία ημέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί!...

Διαβάστε επίσης:

Η επιστημονική εξήγηση πίσω από την... εμμονή με τα μεγάλα οπίσθια!

Η πρωινή στύση έχει εξήγηση...

Τι να κάνετε για να αυξήσετε το στήθος σας με φυσικό τρόπο

Η ελληνική πόλη που κρατάει τα πρωτεία στο... σεξ


More ABC US news | ABC Health News