ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 5 αντρικά μυστικά που όλες οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν

Μπορεί να λέμε συνήθως ότι ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, είναι ωραίο να διατηρείται το μυστήριο και η... μαγεία του αγνώστου, αλλά είναι και κάποιες φορές, που αν γνωρίζ
Τα 5 αντρικά μυστικά που όλες οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν

Μπορεί να λέμε συνήθως ότι ανάμεσα στον άντρα και τηγυναίκα, είναι ωραίο να διατηρείται το μυστήριο και η... μαγεία του αγνώστου,αλλά είναι και κάποιες φορές, που αν γνωρίζαμε και λίγα πράγματα παραπάνω, δενθα ήταν και κακό!

Εμείς οι γυναίκες, ως πιο αναλυτικές, υπεραναλυτικές θαλέγαμε, ψαχνόμαστε, συζητάμε, ρωτάμε, προκειμένου να μπούμε στα άδυτα τουαντρικού μυαλού, που είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι αρκετά πολύπλοκο καισύνθετο!

Αν νομίζατε λοιπόν, ότι οι άντρες είναι πάντα χύμα και λένε πάντα αυτόπου σκέφτονται και αυτό που πιστεύουν, κάνετε τεράστιο λάθος. Ίσως αυτό ναισχύει στις φιλικές τους σχέσεις, αλλά σε ότι έχει να κάνει με μία γυναίκα,ίσως και τη δουλειά τους αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα, προσπαθούν να κρατούν ταπροσχήματα και να δίνουν τόπο στην οργή. Όχι ότι θέλουν να μας κοροιδεύουν ή ναμας λένε ψέματα, αλλά δεδομένου του υστερικού χαρακτήρα, που οι περισσότερεςδιαθέτουμε, προτιμούν απλά να κρατάνε κάποια πραγματάκια για τον εαυτό τους.

Εδώ λοιπόν σας έχουμε 5 αντρικά μυστικά, που ήρθε η ώρα να μάθετε!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr