ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι γυναίκες με υψηλό δείκτη EQ έχουν περισσότερους οργασμούς

Γυναίκες με υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ )απολαμβάνουν το σεξ και έχουν περισσότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια της ερωτικήςεπαφής, όπως αποκαλύπτει έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο King’sCollege  του Λονδίνου.
Οι γυναίκες με υψηλό δείκτη EQ έχουν περισσότερους οργασμούς

Γυναίκες με υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ )απολαμβάνουν το σεξ και έχουν περισσότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια της ερωτικήςεπαφής, όπως αποκαλύπτει έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο King’sCollege του Λονδίνου.

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα νααντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε. Μάλιστα ο δείκτηςσυναισθηματικής νοημοσύνης EQ τα τελευταία χρόνια θεωρείται πιο σημαντικός καιαπό το δείκτη εξυπνάδας IQ!

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα συμπλήρωσαν ειδικάερωτηματολόγια για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και απόδοση, ενώ απάντησανκαι σε ειδικά σχεδιασμένα τεστ που μετρούν τη συναισθηματική ευφυΐα.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσες είχαν υψηλότερο δείκτη EQ,είχαν και συχνότερους οργασμούς κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής ή τουαυνανισμού.

Οι ερευνητές ανέφεραν οι γυναίκες με υψηλό δείκτησυναισθηματικής νοημοσύνης EQ επικοινωνούν καλύτεραμε τον σύντροφό τους και αντιλαμβάνονται καλύτερα τα διάφορα ερεθίσματα και μεαυτό τον τρόπο απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.

Διαβάστε επίσης

Το ένα και μοναδικό μυστικό του γυναικείου οργασμού


Η ικανοποίηση της γυναίκας καθορίζει την ευτυχισμένη σχέση