ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Δωρεάν έλεγχος για τον ιό του HIV/AIDS

Δωρεάν εξετάσεις για τον ιό του HIV και διανομή προφυλακτικών, είναι μερικές από τις δράσεις του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας  «Θετική Φωνή», με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014
Δωρεάν έλεγχος για τον ιό του HIV/AIDS

Δωρεάν εξετάσεις για τον ιό του HIV και διανομή προφυλακτικών, είναι μερικές από τις δράσεις του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014.

Από τις 13 Φεβρουαρίου και σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Πέμπτη, από 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.) εξειδικευμένο προσωπικό του Ath Checkpoint (Κέντρο Πρόληψης για τον HIV) θα παρέχει στο χώρο του 1oυ Δημοτικού Ιατρείου - Καλφοπούλειου Υγειονομικού Κέντρου (Σόλωνος 78) δωρεάν, ανώνυμο, γρήγορο και ανώδυνο τεστ για τον ιό του HIV και συμβουλευτική. Επιπλέον, θα γίνεται και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και προφυλακτικών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων σε κάθε πόλη:

• Αθήνα 13/2, από τις 9πμ έως 6μμ: Δωρεάν εξετάσεις για τον HIV από το Ath Checkpoint (Κέντρο πρόληψης για τον HIV - www.athcheckpoint.gr) στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο - Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο (Σόλωνος 78) και στη Στέγη Συν-Αθηνά στην οδό Αθηνάς (Βαρβάκειος Αγορά). Διανομή προφυλακτικών και εντύπων ενημέρωσης στις πλατείες: Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Θησείο, Κεραμεικό και Κοραή.
• Θεσσαλονίκη 13/2, από τις 9πμ έως 6μμ: Διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού στην Πλατεία Αριστοτέλους, ΑΠΘ, σταθμό ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικό σταθμό και παραλιακή.
• Πάτρα 13/2, από τις 10πμ έως 6μμ: Διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού στην πλατεία Γεωργίου.
• Ηράκλειο 13/2, από τις 10πμ έως 6μμ: Διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού στην πλατεία Λιονταριών.
• Ιωάννινα 13/2, από τις 2 μμ έως 6μμ: Διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού στην πλατεία Πύρρου.
• Ξάνθη 13/2, από τις 10πμ έως 6μμ: Διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού στην πλατεία Δημοκρατίας.
• Λάρισα 13/2, από τις 10πμ έως 10μμ: Διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ