ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Μεγέθυνση πέους: μία ασφαλής και ανώδυνη επέμβαση

Κάντε στην σύντροφό σας,  ένα … διαρκές δώρο που μετράει, συστήνει οεπικεφαλής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου  χειρουργός-ουρολόγος κ. Κων. Κωνσταντινίδης, προτρέποντας τους άνδρες με … χαμηλήαυτοπεποίθηση, να προχωρήσουν στην επέμβαση που πάντα ονευρεύονταν αλλά δεντολμούσαν. 
Μεγέθυνση πέους: μία ασφαλής και ανώδυνη επέμβαση

Κάντε στην σύντροφό σας, ένα … διαρκές δώρο που μετράει, συστήνει οεπικεφαλής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου χειρουργός-ουρολόγος κ. Κων. Κωνσταντινίδης, προτρέποντας τους άνδρες με … χαμηλήαυτοπεποίθηση, να προχωρήσουν στην επέμβαση που πάντα ονευρεύονταν αλλά δεντολμούσαν.

Στις ΗΠΑ θεωρείται ως μίααπό τις πιο “state-of-the-art” επεμβάσεις, καθώς προσδίδει “status” στον άνδρα και καλύτερους οργασμούςστη γυναίκα, αναφέρει, προσθέτοντας ότι ηεν λόγω επέμβαση μεγέθυνση πέους, επιτυγχάνεταιχωρίς σημάδια και ουλές, κάτι που θα ζήλευαν ακόμη και οι πλαστικοίχειρουργοί στήθους…

Επιπλέον, η επέμβαση διαρκεί μόλις 45 λεπτά.

Αρχικά θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το μέγεθος τουπέους μπορεί να μεταβληθεί ΜΟΝΟ με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες άλλεςτεχνικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα άλλα «εξαρτήματα» που κατακλύζουν τιςσελίδες του διαδικτύου και των περιοδικών, συχνά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση,αλλά μπορεί να έχουν και καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση,τονίζει ο κ. Κωνσταντινίδης.

Επιπλέον, μετην συγκεκριμένη επέμβαση, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινίδη, κανείς δεν θαμπορεί να υποψιαστεί ότι έχει πραγματοποιηθεί. Κι αυτό διότι οι περισσότεροιάνδρες, δεν θέλουν να αντιλαμβάνονται οι άλλοι, ότι έχουν κάνει «κάτι» για ναμεγαλώσουν το πέος τους, καθώς αυτό, αυτόματα, σημαίνει ότι, κάποτε, «το είχανμικρό».

«Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για τηνμετατροπή του μεγέθους του πέους, έχειεξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε επιμήκυνση καιπάχυνση χωρίς χειρουργικές τομές που υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν σημάδια. Κιαυτό διότι πλέον παρεμβαίνουμε από την περιοχή του όσχεου» παρατηρεί ο οπρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου κ. Κωνσταντινίδης.

Η νέα χειρουργική τεχνική που ανακαλύφθηκε από την ομάδατου Ανδρολογικού Ιστιντούτου, υπόσχεται στους άνδρες εξίσου ικανοποιητικάαποτελέσματα χωρίς όμως σημάδια και αντιαισθητικέςουλές και θα δημοσιευτεί λίαν συντόμως σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό. Η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέροντόσο των ανδρολόγων παγκοσμίως όσο και των ενδιαφερομένων ανδρών, διότι ηαισθητική του πέους μετά την επέμβαση μεγέθυνσης απασχολεί όλους τους άνδρεςκαι η δημιουργία ουλής είναι ησοβαρότερη αιτία αναβολής ή μη πραγματοποίησης της.

Είναι μια σχετικά απλή και απόλυτα ασφαλής επέμβαση,αρκεί να γίνεται από έμπειρους, ειδικευμένους γιατρούς και με τις κατάλληλεςενδείξεις και αντενδείξεις.

Τόσο η τεχνική της μεγέθυνσης όσο και η τεχνική τηςπάχυνσης εφαρμόζονται ταυτόχρονα, σε μία επέμβαση που διαρκεί από 45’ έως μίαώρα, δίνοντας αποτελέσματα μόνιμα καιθεαματικά! Δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος, ενώ η προσεκτική επιλογή τωνφαρμάκων που χορηγούνται μετά την επέμβαση, εξασφαλίζουν ταχεία επαναφορά στιςκαθημερινές δραστηριότητες, φυσικά και τις σεξουαλικές.

Αυτό πουμπορούν να περιμένουν οι άνδρες από την επέμβαση αυτή είναι, σύμφωνα τον επικεφαλήςτου Ανδρολογικού Ινστιτούτου:

- Αύξηση του μήκουςτου πέους κατά 3-6 εκατοστά

- αύξηση της περιφέρειαςτου πέρους κατά 2-3 ρκατοστά

- μεγέθυνση της βαλάνου κατά 30%- 50%

- μη ορατέςουλές.

Οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση είναι συνήθως εκείνοιπου ανήκουν στο μέσο όρο αλλά αισθάνονται ότι το πέος τους υπολείπεται σε μέγεθος από κάποιους άλλους με τουςοποίους συγκρίνονται. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας το 45% τωνανδρών θεωρεί ότι το μέγεθος του πέους του δεν είναι ικανοποιητικό.