ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα μπισκότα που μεγαλώνουν το στήθος της γυναίκας!

Τα μπισκότα που μεγαλώνουν το στήθος της γυναίκας!

Πολλές γυναίκες εύχονται να μπορούσαν να τρώνε ό,τι επιθυμεί η όρεξή τους και το όποιο βάρος είναι να πάρουν να το παίρνουν κατευθείαν... στο στήθος τους. Άλλωστε το κοινωνικό στερεότυπο που θέλει την γυναίκα να είναι πολύ αδύνατη αλλά ταυτόχρονα να έχει μεγάλο στήθος καλά κρατεί.

Τώρα, μια εταιρεία από την Ιαπωνία, έρχεται να "υποσχεθεί" στις γυναίκες ότι τα μπισκότα που κατασκευάζει μπορούν να αυξήσουν το νούμερο του σουτιέν που φοράνε!

Πρόκειται για τα μπισκότα που στο εμπόριο κυκλοφόρησαν με την ονομασία "F-Cup Cookies". Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση μόλις δύο μπισκότων την ημέρα θα επιφέρει δραστικές αλλαγές στο μέγεθος του στήθους της γυναίκας και ήδη στις ασιατικές χώρες κάνουν θραύση στις πωλήσεις.

article-2634978-1E0B490700000578-849 642x484

Το "μαγικό" συστατικό τους φέρεται πως είναι το εκχύλισμα από το φυτό Pueraria Mirifica σε περιεκτικότητα 50mg ανά μπισκότο. Το συγκεκριμένο φυτό, το οποίο αναπτύσσεται εν αφθονία στην ανατολική Ταϊλάνδη, έχει παρόμοια μοριακή δομή με το οιστρογόνο που είναι γνωστό ως Miroestrol και το οποίο "μιμείται" τις βιολογικές ιδιότητες της γυναικείας ορμόνης.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι το Miroestrol έχει παρόμοια επίδραση με τα οιστρογόνα στον άνθρωπο. Έχει επίσης διατυπωθεί η άποψη -αν και εξίσου αναπόδεικτη- ότι το εκχύλισμα Pueraria Mirifica μπορεί να ληφθεί για την αύξηση της όρεξης, το οποίο, αν αληθεύει, μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους ενός ατόμου μέσω της αύξησης του λίπους σε ολόκληρο το σώμα.

Διαβάστε επίσης:

Τι ψάχνουν οι γυναίκες σε ένα one night stand

Τα στατιστικά των σεξουαλικών φαντασιώσεων

Πόσο συχνά αυτοϊκανοποιούνται άνδρες και γυναίκες (πίνακας)

Το φυσιολογικό μέγεθος του πέους ανά ηλικία και η μικροφαλλία (πίνακας)