ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τι ψάχνουν οι γυναίκες σε ένα one night stand

Αμερικανοί ερευνητές πραγματοποίησαν ένα πολύ πρωτότυπο πείραμα προκειμένου να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που αναζητά μια γυναίκα σε μια εφήμερη σεξουαλική σχέση.

Τι ψάχνουν οι γυναίκες σε ένα  one night stand

Στο ερευνητικό έργο συμμετείχαν 41 γυναίκες και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Εταιρίας Επιστημών Ψυχολογίας στο Σικάγο.

sex

Το παράδοξο «δίλημμα» που έθεσαν οι ερευνητές στις γυναίκες ήταν να επιλέξουν το ιδανικό μέγεθος του πέους ανάλογα με το είδος της ερωτικής σχέσης που θα ήθελαν να έχουν με τον άνδρα –μόνιμη ή περιστασιακή.

Οι γυναίκες έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ 33 «δειγμάτων» που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια τρισδιάστατου εκτυπωτή. Τα μοντέλα διέφεραν ως προς το μήκος και το πάχος, από 10 έως 21 εκατοστά σε μήκος και από 6 έως 17,5 εκατοστά σε περίμετρο.

Οι περισσότερες γυναίκες επέλεξαν τα δείγματα με μεγαλύτερο πάχος εάν δεν είχαν... σοβαρούς σκοπούς για έναν ερωτικό σύντροφο. Ως προς το μήκος όμως δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές.

Όπως εξηγούν οι ερευνητές, η μεγαλύτερη περίμετρος του πέους μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να φτάσει ευκολότερα σε οργασμό, κάτι που προφανώς αποτελεί προτεραιότητα σε ένα one night stand.

Δεν είναι σαφές γιατί οι γυναίκες δεν φάνηκε να προτιμούν τη μεγαλύτερη περίμετρο και για έναν μόνιμο σύντροφο, ωστόσο μια πιθανή εξήγηση είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν πόνο ή άλλου είδους ενοχλήσεις λόγω του αυξημένου μεγέθους, κάτι που θέλουν φυσικά να αποφύγουν εάν διατηρούν μόνιμη σχέση με έναν άντρα.

Διαβάστε επίσης:

One night stand: Οι λόγοι που το μετανιώνουν άντρες και γυναίκες

Έρευνα: Η γνώμη αντρών και γυναικών για το one night stand!

Ποιες γυναίκες είναι επιρρεπείς στο σεξ της μιας βραδιάς;