ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Η παράδοξη σχέση της νυν με την πρώην!

Πέρα από τη σχέση μίσους ή ζήλειας, υπάρχει και μία ακόμη παράδοξη σχέση μεταξύ της πρώην και της νυν ενός άνδρα.

Η παράδοξη σχέση της νυν με την πρώην!

Στη μελέτη που δημοσιεύουν στο επιστημονικό περιοδικό Human Nature, Αυστραλοί ερευνητές δηλώνουν ότι μια γυναίκα στην πραγματικότητα θέλει ο σύντροφός της να έχει πρώην και η σχέση τους να μην είναι η πρώτη του.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο James Cook εξέτασαν κατά πόσο η πρότερη εμπειρία του άνδρα είναι πιο σημαντική από την πιθανή ζήλεια ή τον ανταγωνισμό που αισθάνεται η νυν σύντροφος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν βέβαια ότι οι γυναίκες βάζουν «όριο» στον αριθμό, καθώς θα προτιμούσαν ο άνδρας να έχει πρότερες σεξουαλικές εμπειρίες με δύο – όχι όμως με περισσότερες – γυναίκες.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη φάνηκε πως ήταν αρνητικά προδιατεθειμένες απέναντι σε έναν άνδρα που είχε πέντε ή περισσότερες συντρόφους στο παρελθόν. Οι ερευνητές εξηγούν πως, σε μια τέτοια περίπτωση, ο άνδρας θεωρείται αναξιόπιστος ή δείχνει ότι δεν μπορεί τις δεσμεύσεις.

Φαίνεται λοιπόν πως οι γυναίκες προτιμούν ο άνδρας να είναι «δοκιμασμένος», αρκεί ο αριθμός των πρώην συντρόφων του να μην ξεπερνά τις δύο με τρεις!

Διαβάστε επίσης:

Σεξ με τον πρώην: Γιατί το υποστηρίζουν οι ειδικοί
Δείτε γιατί ονειρεύεστε ότι κάνετε σεξ με τον/την πρώην σας
Φίλοι με τον πρώην: Πόσο εφικτό είναι;
Δείτε το application που σας βοηθά να αποφύγετε τον πρώην σας!